На Хмельниччині чоловік з рушниці вбив тещу і тестя. Йому дали довічне

На Хмельниччині чоловік з рушниці вбив тещу і тестя. Йому дали довічне
Ілюстративне фото
  • Чоловік застрелив батьків дружини на очах у дітей.
  • Потім заліз у салон і підпалив автомобіль.
  • Йому присудили найвищу міру покарання. 

За умисне вбивство двох людей судили жителя Хмельниччини. Моторошна подія трапилась восени 2019 року у селі Мілівці Кам’янець-Подільського району. Стосунки чоловіка і його тещі з тестем були неприязні, тому він вирішив їх вбити. Із мисливською рушницею зайшов до кухні, де ті відпочивали. В будинку на цей момент була дружина і двоє доньок. 

"Чоловік промовив лише «Добрий вечір» та здійснив постріл спершу у тещу, а потім і у тестя. Намагаючись захистити дідуся, дівчинка, яка на той момент гралась у кімнаті, кинулась собою його прикривати, проте батька це не зупинило і він вистрілив повз неї, поранивши ще й доньку", - йдеться у повідомленні Кам'янець-Подільського міськрайонного суду. 

Старша дочка змогла на вулиці викликати поліцію і покликати на допомогу. А дружина вирвала з рук чоловіка рушницю і викинула в кущі. Вбивця тим часом заліз в автомобіль і підпалив його. Загасили пожежу сусіди.

Відео дня

У суді зловмисник відмовився щось пояснювати. Колегія суддів дійшла висновку, що підсудний холоднокровно позбавив життя двох людей,  жодних пом'якшувальних обставин вони не встановили.  

Також зазначили, що зловмисник має підвищену суспільну небезпечність, зловживає алкоголем і вчиняє домашнє насильство стосовно доньок та дружини. 

Йому обрали найсуворішу міру покарання і засудили до довічного позбавлення волі. Також суд 
задовольнив позов потерпілих і зобов'язав сплатити мільйон гривень моральної шкоди. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up