На Хмельниччині чоловік зберігав вдома наркотики та боєприпаси

На Хмельниччині чоловік зберігав вдома наркотики та боєприпаси
  • Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

 В помешканні 40-річного славутчанина слідчі виявили два пакунки з висушеною та подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на коноплю, а також гранату РГД-5, запал до неї та 100 патронів калібру 7,62 мм. Усі заборонені предмети вилучено і направлено на експертизу. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції у Хмельницькій області.

Де чоловік взяв боєприпаси та для чого вони йому, невідомо. Наразі за даним фактом слідчі відкрили два кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин без мети збуту) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Як уточнили правоохоронці, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, наразі він перебуває під вартою. Досудове розслідування триває.

Відео дня

Читайте також: За тиждень на вулицях Хмельницького затримали 13 осіб з наркотиками
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up