На Хмельниччині дідуся підозрюють у розбещенні онуки-школярки

На Хмельниччині дідуся підозрюють у розбещенні онуки-школярки
Фото ілюстративне
  • До поліції звернулась мама дівчинки.

  • Пенсіонера затримали.

Вчора, 12 липня, на лінію 102 зателефонувала матір школярки. Вона повідомила про те, що дідусь вчинив розпусні дії відносно власної онуки, її малолітньої доньки. Де саме це відбувалося, правоохоронці не зазначають. На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та працівники ювенальної превенції info.

За попередніми даними слідства, пенсіонер, який проживав разом із донькою та онукою, вчинив фізичне розбещення дівчинки. Він торкався статевих органів потерпілої. Про це дізналась мама дитини, яка одразу ж звернулась до поліції. Правоохоронці затримали чоловіка.

Слідчі оголосили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за статтею “Вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи” Кримінального кодексу України. Підозрюваний ризикує відсидіти 8 років у в’язниці.

Відео дня

Ми вже повідомляли, що у Хмельницькому поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у примушенні неповнолітньої до статевого акту. До правоохоронців звернувся батько дівчинки. 

А в одному із сіл Розсошанської тергромади 28-річний місцевий житель біля продуктового магазину також вчинив розпусні дії відносно трьох дівчаток віком 4, 6 та 8 років. Його теж затримали.

Читайте також: Жителя Красилівщини посадили на 3 роки за розбещення 15-річної дівчинки

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up