На Хмельниччині затримали збоченця, який розбещував неповнолітніх

На Хмельниччині затримали збоченця, який розбещував неповнолітніх
Фото ілюстративне
  • В одному з сіл Розсошанської тергромади затримали 28-річного чоловіка.

  • Його обвинувачують у розбещенні трьох неповнолітніх дівчаток.

 

В одному із сіл Росошанської тергромади 28-річний місцевий житель біля продуктового магазину вчинив розпусні дії відносно трьох дівчаток віком 4, 6 та 8 років. Зловмисник скористався тим, що нікого не було поруч. Одна з постраждалих  дівчаток  наступного дня розповіла про це своєму батькові. Чоловік одразу звернувся в поліцію.

Правоохоронці встановили, що збоченець  торкався статевих органів потерпілих. Про це свідчать відеодокази з камер спостереження. Тобто зловмисник вчинив фізичне розбещення малолітніх з метою задоволення власної статевої пристрасті.  

Працівники поліції швидко  встановили місце знаходження чоловіка і затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Відео дня

Правопорушником виявився мешканець цього ж села. Стосовно нього вже ведеться кримінальне провадження за інший злочин. Молодика обвинувачують у зберіганні та розповсюдженні наркотиків.

Тепер підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк до восьми років за  ч. 2 ст. 156 (Вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи) Кримінального Кодексу України.

Читайте також: Жителя Красилівщини посадили на 3 роки за розбещення 15-річної дівчинки

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PutnickFree

    нехай тепер 8 років покукурікає ;)

keyboard_arrow_up