На Хмельниччині гасили п’ять пожеж. В одній постраждала жінка

На Хмельниччині гасили п’ять пожеж. В одній постраждала жінка

 

  • Горіла господарча споруда.

  • Пожежники чотири рази гасили суху рослинність.

  • Під час однієї з пожеж травмувалася жінка.

Протягом 30 червня на території Хмельниччини вогнеборці ліквідували п’ять пожеж

Так, 30 червня о 14:57 вогнеборці 2 Державної пожежно-рятувальної частини виїхали на Андріївський проїзд, що в Хмельницькому. Там виникла пожежа в господарчій споруді. Вогонь знищив садовий інструмент, речі домашнього вжитку. 

За добу чотири рази палала суха рослинність – у селах Нова Синявка та Щаснівка Хмельницького району, на вулиці Веселковій в Хмельницькому та на Миколи Гордійчука в Кам’янці-Подільському. На місці останньої пожежі травмувалася 49-річна жінка. Причина всіх цих пожеж – підпал.

Відео дня

"Шановні подоляни! Не уподібнюйтесь до варварів – не паліть висохлу від спеки рослинність та сміття! Не випалюйте землю! Якщо вже дуже хочеться щось спалити – вступайте до лав ЗСУ  паліть окупантів!

Україна, як ніколи раніше, потребує вашої громадської свідомості та відповідальності!" - закликають на сторінці Головного управління ДСНС в Хмельницькій області.

Довідка

За підпали лісу, трави та очерету за межами міста передбачена кримінальна відповідальність. Винуватцю загрожує до 153 тисяч гривень штрафу, або від двох до п’яти років обмеження чи позбавлення волі.

Натомість за спалювання трави й листя в населеному пункті чи у лісових насадженнях передбачена адміністративна відповідальність. За такі дії штрафують на суму від 3 тисяч 60 гривень до 30 тисяч 600 гривень.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up