На Хмельниччині молодики до смерті побили чоловіка: за що

На Хмельниччині молодики до смерті побили чоловіка: за що
Фото ілюстративне
  • Двоє молодиків жорстоко розправилися із своїм знайомим.
  • Усе через жагу наживи.

Події мали місце у селі Гарнишівка Волочиського району 12 жовтня. Ввечері до 64-річного селянина прийшли двоє молодиків, які тимчасово мешкали у сусідньому будинку. Вони були напідпитку. 

Спочатку гості повечеряли разом з господарем, а потім почали вимагати у того гроші, адже знали, що нещодавно він отримав кошти за оренду землі. Коли той відмовив, молодики накинулись на чоловіка і сильно його побили. Після того як той втратив свідомість, вони накрили його ковдрою і залишили помирати. Покидаючи будинок, зловмисники забрали з собою 260 гривень, які знайшли, продукти харчування, вудки і навіть взуття.

Уже наступного ранку тіло потерпілого знайшла його дружина, яка повернулась від дочки. Вона одразу викликала поліцію.

Відео дня

"Опитавши місцевих жителів та провівши ряд оперативно-розшукових заходів, працівники поліції вже за кілька годин затримали зловмисників поблизу Волочиського залізничного вокзалу. Вони вже збирались покинути межі області", - повідомили правоохоронці.

Як уточнили у секторі комунікації поліції області, підозрюваними виявились 30-річний житель того ж села, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, а також 37-річний уродженець Криму без постійного місця проживання. До речі, останній також неодноразово був засуджений за майнові злочини і тільки у лютому цього року вийшов із місць позбавлення волі.

Під час затримання у них вилучили більшість викрадених речей. Наразі слідчі вже оголосили їм про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та частиною 4 статті 187 (Розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Зловмисникам може загрожувати до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. На період досудового розслідування суд взяв чоловіків під варту без можливості внесення застави. Наразі досудове розслідування триває.

Читайте також: Стан важкий. У Хмельницькому лікарі рятують 4-річну дівчинку, яку, ймовірно, побила власна матір 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ярослав Бучковский

    Слава укруине
  • Михайло Заклецький

    Тому має бути лише один вид покарання - пожиттєво . Випускати людей з тюрми неможна , там вони стають лише гіршими.
  • ttt435

    Звери, а не молодые
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up