На Хмельниччині на браконьєрстві спіймали директора ТОВ і його підлеглого

На Хмельниччині на браконьєрстві спіймали директора ТОВ і його підлеглого
  • Чоловіки ловили рибу за допомогою електроструму.
  • За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження.

Вночі на Хмельниччині зафіксували незаконний вилов риби. Інцидент трапився в ніч на сьогодні, 17 вересня, на Новокостянтинівському водосховищі річки Південний Буг, що на території колишнього Летичівського району. Там рибоохоронний патруль разом з водною поліцією помітили двох порушників, які виловлювали рибу з човна за допомогою електричного струму. До слова, спеціалісти визначають електровудки як одне з найбільш небезпечних знарядь лову. Адже струм згубно діє не тільки на рибу, але й знищує всі живі організми у водоймі. 

Як з'ясувалось, браконьєрами були директор та співробітник одного з місцевих ТОВ. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області. На момент правопорушення вони встигли виловити понад 280 рибин. Загальна сума збитку - понаж 18 тисяч гривень. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, вчинене за допомогою електроструму) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає штраф або до 3 років обмеження чи позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Рост Сергеев

    Наверное, проголодались

keyboard_arrow_up