На Хмельниччині на хабарі погорів депутат районної ради

На Хмельниччині на хабарі погорів депутат районної ради
  • Народний обранець незаконно отримав 13 тисяч гривень. За ці кошти він обіцяв  посприяти у закритті судової справи.
  • Однак, його спіймали "на гарячому". Наразі слідчі дії тривають.

13 тисяч гривень — саме стільки вимагав народний обранець у хмельничанина. За ці кошти він обіцяв вплинути на прийняття позитивного рішення головою районного суду щодо закриття справи передбаченої статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного та іншого сп’яніння). Про це повідомили у ГУ НП Хмельницької області.

Визначену суму чоловік перерахував на вказаний банківський рахунок, за нібито, надання юридичних послуг. Одразу після перерахування депутата затримали.

Справу розслідують за частиною 3 статті 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання йому міри запобіжного заходу.

Відео дня

До слова, за даний злочин передбачено позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up