На Хмельниччині сімнадцятий раз судили жінку за крадіжу

На Хмельниччині сімнадцятий раз судили жінку за крадіжу
  • В одному з магазинів жінка витягла з пальто потерпілої «іРhone».
  • Як виявилось, до того крадійка брала чуже 16 разів.

У Хмельницькому міськрайонному суді судили 47-річну жительки Первомайська, Миколаївської області. Жінку, яка раніше була судима 16 разів за злочини проти власності у різних областях України, знову визнали винною у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану. 

Згідно з постановою суду, у кінці грудня 2023 року в одному із магазинів Хмельницького крадійка витягла з кишені пальто потерпілої мобільний телефон марки «іРhone». Цим жінка завдала майнової шкоди майже на 23 тисячі гривень. Зловмисницю затримали працівники поліції, і вона добровільно віддала вкрадене.

В судовому засіданні обвинувачена свою вину визнала та щиро розкаялася. Суд врахував це. Однак обставиною, що обтяжує покарання обвинуваченій, є рецидив злочинів. А також те, що є високий ризик вчинення повторного злочину.

Відео дня

Дослідивши всі матеріали справи, суд визнав 47-річну жінку винною і призначив їй покарання у виді п’яти років, двох місяців позбавлення волі, з урахуванням тієї частини покарання, яку жінка ще не відбула за своїм попереднім вироком. Також із неї стягнуто на користь держави близько півтори тисячі документально підтверджених витрат  на залучення експерта. Вирок ще можна оскаржити.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up