На Хмельниччині священника вбили і кинули в лісі. Поліція затримала підозрюваного

На Хмельниччині священника вбили і кинули в лісі. Поліція затримала підозрюваного
  • Тіло 36-річного священника знайшли у Летичівському районі 25 липня.
  • Правоохоронцям вдалося вийти на слід його вбивці.
  • Затримали його аж на Донеччині.

Наприкінці липня в лісі неподалік автобусної зупинки біля одного з сіл Летичівського району випадкові перехожі виявили тіло чоловіка. Встановити особу померлого вдалося не одразу, адже тіло уже було на стадії розкладання. Як з'ясувалося згодом, це був 36-річний священник УПЦ із Закарпатської області. Чоловіка вбили та обікрали.

Як повідомляється в Telegram-каналі Департаменту карного розшуку Національної поліції, підозрюваного у цій жорстокій розправі уже затримали. Ним виявився раніше неодноразово судимий за злочини проти власності. Чоловіка спіймали з особистими речами жертви в Дружківці Донецької області.

Також правоохоронці додають, що зловмисник зізнався у скоєному. Наразі тривають слідчі дії.

Відео дня

Читайте також: Затримали шахраїв, які ошукали мешканку Хмельниччини на 27 тисяч гривень
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Еміліан Пєчинські

    Читаю це, що пишуть Дід Панас, Андрій Шевчук та Угочанка й не можу надивуватися; всіх цікавлять дурнички, а що піп туди робив, мабудь чекав автобуса й де його машина? Люди, чи ви нелюди, чому не домагаєтеся справедливого покарання (зуб за зуб, око за око, смерть за смерть). Не обурює вас,  що відповідно до нашого ліберального кримінального кодексу дадуть йому лиш 8, або 10 років вязниці, потім такий бандюга вийде на волю і знов буде вбивати. Вас це не цікавить, вас це не обурює? Чому?
  • Дід Панас

    А що піп із Закарпаття робив в лісі неподалік автобусної зупинки біля одного з сіл Летичівського району?

    Андрій Шевчук reply Дід Панас

    напевно чекав автобуса

    угочанка reply Андрій Шевчук

    їхав машиною додому,чому не пишуть де його машина (знайшли вони речі убитого????????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up