На Хмельниччині в підвалі багатоповерхівки знайшли тіло жінки

На Хмельниччині в підвалі багатоповерхівки знайшли тіло жінки
  • Трагедія трапилась у Старокостянтинові.
  • Тіло 41-річної жінки пролежало у підвалі майже тиждень. 
  • Ймовірний вбивця вже під вартою. Як все було?

Все трапилось у Старокостянтинові. 3 грудня в підвалі однієї з багатоповерхівок місцеві знайшли тіло жінки. Це була 41-річна жителька селища Самчики. Ззовні ознак насильницької смерті на ній не було. Але експертиза показала, що жінка померла від удушення. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Як встановили під час слідчих дій і оперативно-розшукових заходів, тіло жительки Самчиків пролежало у підвалі майже тиждень. Вбивство трапилось ще 28 листопада. 

Як з’ясували правоохоронці, того вечора 29-річний підозрюваний з потерпілою разом випивали і посварились. Під час скандалу молодик повалив 41-річну жінку на землю і задушив. 

Відео дня

Встановити потенційного вбивцю вдалось завдяки вуличним камерам відеонагляду. Підозрюваним виявився 29-річний житель села Малий Чернятин, що на території Старокостянтинівської тергромади. Його вже затримали. До слова, у скоєному він зізнався. 

Наразі чоловікові вже оголосили про підозру за статтею "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. За злочин йому загрожувати до 15 років ув’язнення. На період досудового розслідування суд взяв підозрюваного під варту.

Читайте також:

Затримали 57-річну жінку, яка до смерті побила свекруху шваброю

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    А її ніхто не шукав? Ось так і пропадають люди...

keyboard_arrow_up