На Хмельниччині виявили більше 200 порушників-іноземців у 2022 році

На Хмельниччині виявили більше 200 порушників-іноземців у 2022 році
Фото ілюстративне
  • Серед них — нелегальні мігранти та іноземці, яких примусово вислали до “рідних” країн. 

  • Вони сплатили адмінстягнень до бюджету більш, ніж на 400 тисяч гривень. 

За минулий рік в Хмельницькій області виявили більше 211 порушників міграційного законодавства серед іноземців. Міграційники кажуть, вони перебували на території України без наявних підстав та порушували міграційне законодавство.

Загалом, знайшли 131 нелегального мігранта, також ще 116 чоловік примусово повернули до країн їх походження. Ще стосовно 130 іноземцям заборонили в’їзд на територію України.

На порушників наклали адмінстягнень на більше 553 тисяч гривень. З них вони сплатили близько 446 тисяч. Про це повідомляють в міграційній службі Хмельницької області. 

Відео дня

Нагадаємо, про подібні факти ми розповідали впродовж року. Так, до прикладу, двоє нелегалів з Туреччини й Білорусі ще в лютому мали повернутися додому, однак, проігнорували вимогу. Тож їх примусово депортували. Ще один кримінальний авторитет-іноземець відсидів термін в Райківецькій виправній колонії. Він хотів залишитися в Україні та продовжувати коїти злочини. Та міграційники видворили іноземця з країни. 

Міграційники також додають, що громадяни, яким відомо про будь-які факти порушення законодавства іноземцями та особами без громадянства, можуть повідомити про це на "гарячу лінію" Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області за номером: (0382)65-03-06 та (093) 273-85-10.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up