На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими

На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими
  • Чоловік запевняв, що п’яним не був, а вдавав розпиття алкоголю перед поліцейськими, щоб пожартувати

На Хмельниччині водій KIA Sportage подав апеляційну скаргу в суд, за якою пояснив, що вдавав вживання алкоголю перед поліцейськими, коли його зупинили. А сам п’яним не був, просто вирішив так пожартувати.

Натомість суд не повірив та визнав винним чоловіка у вживанні алкоголю під час зупинки автомобіля поліцією. Водій повинен сплатити 34 000 гривень штрафу та 3 роки не має права керувати транспортними засобами.

Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Відео дня

Як йдеться у постанові, водія КІА Sportage патрульні зупинили близько одинадцятої вечора в селі Копистин Хмельницького району. Як свідчить відео з камер поліцейських, водієві автівки вони пропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Проте той не погодився. Натомість чоловік взяв пиво та демонстративно перед правоохоронцями його пив. Та знову відмовлявся перевіритись на тверезість.

В апеляційній скарзі обвинувачений зі своїм адвокатом пояснював, що нічого протиправного в його діях немає, адже він не вживав алкогольні напої, а лише жартома вдав наче п`є пиво.

Сказав, що після безпідставного затримання він пішов до лікарні та пройшов огляд на стан сп’яніння. За висновком довідки, він був тверезим.

Але суддя апеляційного суду не повірив про нібито жарт із вдаваним розпиттям алкоголю. Адже відеозаписи поліції говорять про інше. А довідка не відповідає вимогам.

Так водія КІА Sportage суд визнав винним та оштрафував.

Читайте також: Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up