На Хмельниччині затримали чоловіка, який мародерив в перші дні війни

На Хмельниччині затримали чоловіка, який мародерив в перші дні війни
Тут і далі фото з ГУ НП Чернігівської області
  • У Прилуках підозрюваний разом із 4 спільниками зайнялися мародерством. 
  • Вони обчистили будинок та вбили випадкового свідка.
  • В чоловіка кинули гранату й добили вилами.
  • Останнього з підозрюваних відшукали у Хмельницькій області. 

У Хмельницькій області затримали “гастролера”, підозрюваного у вбивстві на Чернігівщині. 

26 лютого, на другий день повномасштабної війни, п’ятеро чоловіків вирішили скористатися нестабільною ситуацією та зайнятися мародерством. Вони мали на прикметі будинок в одному із сіл Ічнянської громади Чернігівської області, який залишили господарі. Однак, на заваді їм став сусід, який саме вийшов на вулицю, повідомляють в Управлінні поліції Прилуцького району. 

Відео дня

Зловмисники жорстоко побили 57-річного чоловіка, затягнули його до помешкання, а тоді кинули в потерпілого гранату. Помітивши ознаки життя, добили жертву вилами. Після цього зловмисники обчистили будинок і винесли з нього цінну техніку. 

За словами господаря, який повідомив про крадіжку, повернувшись додому в травні, з будинку зникли ноутбук, квадрокоптер, супутниковий тюнер та  пристрій для автоматичної фото- і відеофіксації, який зафільмував останні хвилини життя потерпілого, повідомляє Суспільне. 

Чотирьох співучасників злочину поліцейські затримали на Ічнянщині 27 травня. Ще одному - 31-річному чоловіку - вдалося втекти. Його розшукали оперативники Прилуцького районного відділу поліції в Хмельницькій області 31 травня. 

Під час обшуку помешкання п’ятого підозрюваного поліцейські вилучили боєприпаси та одяг зі слідами крові, який був на ньому в момент скоєння злочину. 

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та посадили в СІЗО. Правоохоронці вирішують питання щодо оголошення затриманому підозри та обирають запобіжний захід. Досудове розслідування триває. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Альона Сорочук Пасека

    😡
  • Людмила Крук

    Засудити за законами військового часу .

keyboard_arrow_up