На Хмельниччині затримали екс-посадовця на хабарі (ФОТО)

На Хмельниччині затримали екс-посадовця на хабарі (ФОТО)
  • Чоловік вимагав 2500 доларів США у підприємця. За ці кошти він обіцяв допомогти вирішити земельні питання.

Екс-посадовець однієї з РДА вимагав 2500 доларів США у підприємця. За ці кошти він обіцяв вплинути на посадових осіб Головного управління Держгеокадастру області під час прийняття рішення щодо передачі підприємцю у приватну власність п'яти земельних ділянок площею 10 гектарів для ведення особистого селянського господарства. Про це повідомили у ГУ НП області.

Фігуранта, колишнього члена комісії з питань по агропромисловому комплексу, землеустрою і соціального розвитку села однієї із райдержадміністрацій, було затримано одразу після одержання хабаря 18 вересня. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за частиною 3 статті 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

До слова, її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • ttt7

    коррупция - наше все!
  • Сергей Гарник

    Пишіть, що це в Староконстянтинові
  • Олександр Симчишин

    Дадуть штраф 3400 гривень і все
  • Tornike Qebadze

    А почему пишете екс, его что задним числом уволили???? Когда брал взятку, то был на должности, так и пишите:чиновника задержали за взятку.

    Олександр Симчишин reply Tornike Qebadze

    Коли був на посаді і брав хабарі, то не зловили напевно. А вже коли брав хабарі за вплив на інших посадових осіб (по-народному - використання звязків) тоді і взяли

    Віталій Малий reply Tornike Qebadze

    екс бо міг договоритись з колишіми колегами
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up