На Хмельниччині жінка намагалася відкупитися від поліції доларами

На Хмельниччині жінка намагалася відкупитися від поліції доларами
Шепетівське РУП
  • Жінка вже була раніше судима за майнові злочини.
  • Потрапивши у поле зору поліції знову, вона спробувала відкупитися грішми.
 

40-річна шепетівчанка запропонувала слідчому гроші, аби той закрив справу проти неї. Як виявилося, вона проходила підозрюваною в одному із злочинів, які розслідували полісмени, і саме в такий спосіб вона вирішила уникнути відповідальності.

За те, щоб не попасти на лаву підсудних,  жінка була готова заплатити 500 доларів США. Щоправда, не все сталося, як вона бажала. Слідчий повідомив керівництво про пропозицію неправомірної вигоди під час виконання ним службових обов'язків. Тож, коли жінка знову прийшла до відділку та передала частину обіцяного хабаря працівнику поліції, її затримали "на гарячому". 

Як повідомили у Шепетівському РУП, наразі слідство триває. Відносно порушниці слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі". До слова, вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з конфіскацією майна.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Игорь Иванович Смирнов

    Як би усі були таки чесні, але це певне не можливо в нашої державі.
  • Украинец Ростислав

    Мало дала🤣🤣🤣
  • Ievgen Pervushyn

    просто мало запропонувала 🤷‍♂️
  • Людмила Мазур

    І що, не взяли???? Мабуть розраховували на більше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up