На Кам’янеччині підліток поранив ножем сестру. Як його покарали?

На Кам’янеччині  підліток поранив ножем сестру. Як його покарали?
Фото з Facebook Поліції Хмельницької області

 

  • 13-річний хлопчик завдав декілька ножових поранень своїй 8-річній сестрі.

 

В селі Смотрич на Кам’янеччині 28 травня цього року між 13-річним хлопчиком та його 8-річною сестрою спалахнула суперечка. Під час неї він завдав молодшій сестрі декілька ножових поранень.

Дівчинка отримала тяжкі тілесні ушкодження. Скривавлена, вона прибігла до сусідки й попросила про допомогу. Сусідка викликала швидку та поліцію. 

Патрульні вчасно надали дівчинці домедичну допомогу, чим врятували їй життя. Медики відвезли дитину до лікарні. Дівчинку прооперували. Про це повідомляють на Facebook-сторінці Поліції Хмельницької області.

Відео дня

Сусідам дівчинка сказала, що поранилась, коли різала хліб. Проте поліцейські запідозрили, що ножові поранення можуть бути справою рук її старшого брата. 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею “Умисне тяжке тілесне ушкодження” Кримінального кодексу України. 

Наразі досудове розслідування завершено. Підозри слідчих підтвердилися – винуватцем справді виявився брат потерпілої.

Зловмисник – малолітній, а отже не досягнув віку, з якого настає кримінальна відповідальність. Тому слідчі звернулись до суду з клопотанням про застереження та обмеження дозвілля хлопця і встановлення особливих вимог до його поведінки.

Ювенальні поліцейські регулярно контролюватимуть поведінку хлопця і разом з батьками працюватимуть над його виправленням.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up