На Панаса Мирного автівки насмерть переїхали 16-річну дівчину

На Панаса Мирного автівки насмерть переїхали 16-річну дівчину
Фото: Поліція Хмельницької області
  • Неповнолітню збили пішохідному переході.

У Хмельницькому вчора, 12 квітня, сталась смертельна аварія. На 16-річну пішохідку наїхали автомобілі. Дівчина загинула на місці.

Деталі трагедії розповіли у поліції.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась близько 18:28 години по вулиці Панаса Мирного, 5.

Відео дня

Правоохоронці кажуть, що 16-річна дівчина переходила дорогу по пішохідному переході, коли її збив 62-річний водій автівки «KIA Carnival». Від удару неповнолітню відкинуло на зустрічну смугу. В той момент вона опинилась під колесами іншого легковика - «KIA K7», яким керувала 37-річна хмельничанка.

У результаті ДТП дівчина сильно травмувалась та загинула на місці події.

62-річного водія, який збив неповнолітню на пішохідному переході, поліцейські затримали. Правоохоронці, які знаються на злочинах у сфері транспорту, відкрили кримінальне провадження. Чоловіка обвинувачують в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть. За це йому загрожує від 3 до 8 років ув’язнення.

Фахівці з’ясовують усі обставини події. 

Читайте також: На Шепетівщині автівка збила дівчину, яка стояла на узбіччі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Наталя Щесняк

    Його треба на довічно посадити.Немає людини то немає йому життя,нехай доздихує в тюрмі.
  • Oleksandr

    По спостереженням, ніякого контролю за дотримання правил в руху в місті нема. Чому не повісити камер які скоро себе окуплять і даватимуть кошти на інші?
  • Елена Фененко

    Немає слів... Читала колись коментар психолога якраз щодо такої поведінки деяких водіїв під час руху :"Коли вони купляють дороговартісні автівки, це буквально затьмарює їм очі, розум та все інше. Пішохід для них стає перепоною на дорозі, яку можна ось так просто збити і навіть не перейматися через це." Цікаво, колись їх будуть карати по-справжньому, як за вбивство? А батькам бідолашної дитинки - мої співчуття, сил й мужності пережити цю трагедію.
  • Oleksandr Sas

    Це вже не перша така ДТП на тому місці.

keyboard_arrow_up