На Прибузькій труп і купа поліції. Очевидці чули постріли

На Прибузькій труп і купа поліції. Очевидці чули постріли
  • Частина вулиці перекрита.
  • Там багато поліції.
  • Біля автомобіля лежить тіло.
  • Очевидці розповіли про погоню і постріли.

“У Хмельницькому виявили тіло чоловіка 1962 року народження”, - повідомлення з таким текстом почали з’являтися у Facebook після дев’ятої вечора сьогодні, 26 лютого. Писали про присутність там чималої кількості правоохоронців.

У поліції ніяких деталей не повідомляють. Сказали лишень, що на місці працюють правоохоронці. Додали, що про все готові будуть розповісти не раніше завтрашнього ранку. Тому аби підтвердити чи спростувати шокуюче повідомлення й дізнатися якісь деталі на місце вирушив журналіст vsim.ua.

Відео дня

Дістатися місця на таксі було неможливо. Прибузьку перекрили патрульні від Старокостянтинівського шосе до містка, який веде до “Епіцентру”. Діставшись до місця, ми побачили чималий натовп. Криміналісти, слідчі, очевидці…

Біля автомобіля “Opel” лежить тіло чоловіка. Його дістали з авто експерти для огляду. Навколо працюють поліцейські. Ніяких коментарів вони поки не надають. Натомість на місці є більш говіркі люди, які були очевидцями подій.

Вони розповіли, що бачили, ніби за цим авто гналися поліцейські. Також вони ніби чули постріли. Та що саме стало причиною смерті та хто її міг спричинити, поки невідомо. Журналіст vsim.ua продовжує працювати на місці події. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті.

Станом на 23:01 поліція продовжує працювати на місці події. Щоправда, вже зменшили зону огородження і відкрили рух для транспорту на одній полосі. Тіло із Прибузької уже забрали. 

За словами очевидців, на скроні загиблого був слід від вогнепального поранення та кров. А от телеграм-канал XM-inside зазначає, що тіло загиблого було виявлено за кермом автомобіля з ножовим пораненням в область грудної клітини, ймовірно у серце. Вони, з посиланням на власні достовірні джерела, називають і особу потерпілого. В повідомленні XM-inside зазначено, що це 58-річний місцевий підприємець, який надає послуги з розроблення проєктно-будівельної документації. 

Поліція надала офіційний коментар з приводу подій на Прибузькій. Про це читайте в матеріалі: Тіло на Прибузькій: поліція надала офіційний коментар

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Андрей Чичков

    Капець
  • Ольга Осадчук

    капець
  • Він

    Вбили переслідуючи ...
  • Олег Фротман

    90 ті???

    Ольга Амох reply Олег Фротман

    Лазарь Моесевич Фротман Ліхіє 20-є

    Ігор Овчарук reply Олег Фротман

    Олег Фротман Ні нові 2020 !

    Anna Blonska reply Олег Фротман

    Гірше...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up