Вбивство на проспекті Миру: чоловік побив коханку і сховав тіло у мішку

Вбивство на проспекті Миру:  чоловік побив коханку і сховав тіло у мішку
  • 50-річний хмельничанин приховував злочин більше тижня.
  • За скоєне йому може загрожувати до 10 років в’язниці.

У Хмельницькому затримали чоловіка, який до смерті побив свою 40-річну співмешканку. Наразі йому вже оголосили про підозру за статтею “Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого” Кримінального кодексу України.

Повідомлення до поліції надійшло в обід 24 листопада. Підозрюваного вмовив зізнатись у скоєному його батько, який першим дізнався, що сталося.

Трапилось все на проспекті Миру. За вказаною адресою  виїхала слідчо-оперативна група. У квартирі підозрюваного правоохоронці виявили мішок, в якому знаходилось тіло його 40-річної співмешканки з численними тілесними ушкодженнями. За попередніми висновками експерта, жінка померла більше тижня тому. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Відео дня

Як встановили, пара разом випивала і вживала наркотики. Раптом між ними спалахнула сварка, під час якої чоловік побив коханку. Коли побачив, що жінка померла, то заховав тіло в мішок і щільно замотав скотчем. Більше тижня він приховував злочин. Пізніше пояснив це тим, що вже перебував на умовному за нанесення тілесних ушкоджень і боявся реального ув’язнення.

Хмельничанина затримали і оголосили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За злочин чоловікові загрожує до 10 років ув’язнення.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up