На Шепетівщині чоловік обікрав квартиру, в якій раніше робив ремонт

На Шепетівщині чоловік обікрав квартиру, в якій раніше робив ремонт
  • Чоловік зробив дублікат ключа і п’ять разів обікрав квартиру колишньої роботодавиці.

  • Що йому призначив суд?

На Хмельниччині перед судом постав 53-річний чоловік за повторні крадіжки у своєї колишньої роботодавиці.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

За вироком, житель Житомирщини зробив дублікат ключа від вхідних дверей до квартири мешканки селища Понінка Шепетівського району, коли робив там ремонт. 25 лютого 2023 року він переконався, що вдома нікого немає, відімкнув двері та виніс з квартири 180 000 гривень.

Відео дня

Відтак заходив до помешкання колишньої роботодавиці ще 5 разів протягом року. Загальна сума викраденого (майна і грошей) склала 245 627 гривень, кажуть в суді.

Дізнатись, хто крадій мешканці квартири вдалося завдяки камері відеоспостереження. За словами жінки, камеру встановили в квартирі після того, як з чоловіком помітили, що зникає майно, проте не могли зрозуміти як. Після ще одної крадіжки потерпіла на відео упізнала чоловіка, котрий у 2021 році робив ремонт у їхній квартирі.

На судовому засіданні підозрюваний свою вину визнав повністю. Потерпіла не мала до нього ніяких претензій, адже він повернув викрадене.

За скоєне суд призначив чоловіку 5 років позбавлення волі. Але врахував обставини та звільнив його від покарання, встановивши 3 роки іспитового строку.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up