На Шепетівщині директорку професійного навчального закладу та підприємицю підозрюють у привласненні бюджетних коштів

На Шепетівщині директорку професійного навчального закладу та підприємицю підозрюють у привласненні бюджетних коштів
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Жінки підробили накладні й привласнили собі понад пів мільйона гривень.

У привласненні понад пів мільйона гривень бюджетних коштів правоохоронці підозрюють двох панянок з Шепетівщина. Одна – директорка навчального закладу. Інша – фізична особа-підприємець з Нетішина.

Відомо, що ще в 2021-му вони уклали договори поставки автомобіля вартістю 463 тис грн та електричного обладнання для навчально-практичного центру на суму понад 1,2 млн грн. 

На підставі видаткових накладних навчальний заклад, згідно з договорами, повністю розрахувався бюджетними коштами. Ось тільки ні транспортний засіб, ні частина устаткування до нього так й не надійшли.

Відео дня

Жінки, як наголошують в обласній прокуратурі, підробили накладні й  привласнили собі близько 530 000 гривень із бюджету.

Афера все ж відкрилася. Обом вигадливим панянкам слідчі повідомили про підозру. Директорці професійного навчального закладу -  в частині привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовим становищем, у великих розмірах, вчинене повторно,  за попередньою змовою групою осіб та службове підроблення. А підприємиці – привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовим становищем, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб та службове підроблення.

Триває досудове розслідування.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up