На Тернопільській затримали 25-річного наркоторговця

На Тернопільській затримали 25-річного наркоторговця
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • У нього знайшли 50 згортків з особливо небезпечним наркотиком PVP.

  • За це чоловіку загрожує до 10 років в’язниці. 

Молодика затримали 3 лютого. Близько 16.00 на Тернопільській поліцейський патруль знайшов у чоловіка наркотики, повідомляють правоохоронці

Під час огляду у нього вилучили  близько 50 згортків із порошком. Згодом експертиза показала, що це була наркотична речовина PVP.

Довідка:
PVP — це синтетичний наркотик. Він належить до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено. Відомий також під назвами «ванільне небо», «швидкість», «флакка», «солі», «альфа». З’явився орієнтовно у 2011 році. 
Він має специфічну молекулярну структуру, що дозволяє речовині миттєво проникати в клітини. Спостерігається короткочасна й сильна інтоксикація, а також стійка фізична й психічна залежність уже за 2 прийоми. 
У тих, хто вживав PVP спостерігається різке погіршення стану здоров'я й неухильна емоційно-особистісна деградація. Після безперервного тижневого вживання зменшуються інтелектуальні здатності, людина вже не може швидко й правильно вирішувати різного роду завдання.
Після безперервного двомісячного прийому спостерігаються перепади примітивних емоцій (агресія, страх, сміх), а також порушення мови. При вживанні наркотику організм швидко виснажується, порушується робота всіх систем і внутрішніх органів. Згідно статистики, більшу частину наркозалежних чекає летальний кінець у перший рік застосування. 

Відомо, що 25-річний хмельничанин збував наркотики, перебуваючи на іспитовому терміні за крадіжку автомобіля. Слідчі поліції вже оголосили чоловікові підозру info. Тепер йому може загрожувати до 10 років ув’язнення. Наразі він перебуває під вартою. 

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Галина Поліщук

    Дайте йому щоб зїв , хоч половину ,
  • Володимир Вар

    До стовпа скотчем і ніякої тюрми
  • Bohdan Maliuk

    Голові з плеч баригам бити їх тільки де бачити це все ті хто приїхав з інших міст в Хмеоьницький пиздити їх так щоб аж очі вилітали підераси!!!!

    Станислава Козак reply Bohdan Maliuk

    Bohdan Maliuk я з вами згодна на 10000000%
  • Станислава Козак

    Не потрібно садити в тюрму.дати все це з'їсти. І що б здох.і знав як продавати

keyboard_arrow_up