На Віньковеччині п’яний водій вчинив два ДТП та хотів відкупитися

На Віньковеччині п’яний водій вчинив два ДТП та хотів відкупитися
Фото зі сторінки Хмельницького районного управління поліції
  • Поліцейським довелося наздоганяти правопорушника.

Одразу два ДТП в стані алкогольного сп’яніння вчинив 33-літній водій 26 серпня на Віньковеччині.

Спершу, близько 13.00 на автодорозі між селами Подолянське та Слобідка-Охрімовецька його «ВАЗ» «поцілувався» з бетонною огорожею. Схоже, не сильно, бо з місця події рвонув, аж закурилося. Екіпаж реагування патрульної поліції – за ним. Переслідували правопорушника не довго. Невдовзі виявили перекинуте авто в кюветі.

Під час спілкування правоохоронці помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка за допомогою приладу драгер, констатують у Хмельницькому РУП, показала результат - 2,4 проміле, що у 12 разів перевищує допустиму норму.

Відео дня

Правопорушник вирішив «залагодити питання» на місці, запропонувавши поліцейським хабара. Ті ж, не тільки не взяли гроші, що чоловік залишив у службовому авто, а й викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Патрульні на порушника склали два адміністративних протоколи: за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ст.124. КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд та іншого майна), а слідчі - відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Розслідування триває.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Es fero

    люди будьте свідомі до провокаторів. маршрутка 47 приблизно 15 хв тому сіла 2 баби з дітьми на Оазисі чи Юності і писдить по телефону ніби то чоловіку і створює паніку і провокацію і каже інфу якої нема або яку не повинна казати в маршрутці при всіх. в мене як на зло не було телефона щоб зателефонувати в поліцію чи сбу. шкода що в маршрутці всі промовчали на цю провокацію. через таких сук гинуть люди. бо ті хто спецом створює паніку і каже якусь інфу- вони валять країну. шкода шо ви мовчите коли чуєте провокаторів. найстрашніші злочини відбуваються за колективного мовчання. дві падруги зараз по магазах і дворах будуть це по тел пиздіти??? може камери є по зупинках і зафіксують їх обличчя .

keyboard_arrow_up