На Водохреща двоє чоловіків попались з наркотиками

На Водохреща двоє чоловіків попались з наркотиками
Фото - Військова частина 3053 Національної гвардії України
  • За вечір нацгвардійці затримали двох чоловіків, в яких знайшли 27 грамів наркотиків.

За вечір Водохреща двоє чоловіків попались з наркотиками. Один випадок трапився у Кам'янці-Подільському, іншого чоловіка виявили на Прибузькій у Хмельницькому. Загалом в обох випадках вилучили близько 27 грамів заборонених речовин.

Інцидент трапився близько 22:30 під час патрулювання вулиці Данила Галицького у Кам’янці. Там своєю поведінкою увагу нацгвардійців привернув місцевий житель. Під час поверхневої перевірки у 26-річного чоловіка знайшли пакет з порошкоподібною білою речовиною, ззовні схожою на наркотичну. Загальна вага - близько 22 грамів. 

За інформацією Військової частини 3053 Національної гвардії України, подібний випадок трапився і в Хмельницькому. Під час патрулювання гвардійці помітили групу осіб на Прибузькій, неподалік місцевої набережної.  Компанія розпивала алкоголь у громадському місці. Їм запропонували пройти поверхневий огляд. В одного з них - 31-річного хмельничанина, знайшли згорток з подрібненою зеленою речовиною рослинного походження. Приблизна її вага становила 5 грамів.
В обох випадках на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка встановить всі обставини. 

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Стьопа Крутой

    До вічного ув'язнення таких ублюдків потрібно закрити аби другів не поладно било
  • Vadim Muliar

    Самі бариги так і ще й підкидають
  • Александр Коновалов

    Нац гвардия делает поверхневый обшук в карманах ещё и находит что то? Сошли сума что ли? Любой нормальный адвокат или здравый судья развернет ето дело в другую сторону и поедут нац гвардийцы от 2 до 5 по 365 УКУ
  • Читач18

    А что парень 31 год ещё малолетка а когда же повзрослеет?

keyboard_arrow_up