На залізничному вокзалі у Львові шукали вибухівку. “Пожартував” житель Хмельниччини

На залізничному вокзалі у Львові шукали вибухівку. “Пожартував” житель Хмельниччини
  • Львівські поліцейські евакуювали з приміщення вокзалу дві сотні людей.
  • Житель Хмельниччини “замінував” головний залізний вокзал. 
  • В поліції розповіли, що йому загрожує за такий “жарт”.

Інцидент трапився вчора, 15 жовтня. До поліції зателефонував анонім. Чоловічий голос в телефоні повідомив, що підірве приміщення головного залізничного вокзалу у Львові. На місце події з’їхались всі оперативні служби - вибухотехніки, кінологи зі службовими собаками та інші підрозділи поліції. Евакуювали близько 200 людей. 

Правоохоронці обстежили приміщення вокзалу і прилеглу територію. Жодних підозрілих предметів та речовин не знайшли. Псевдомінера знайшли протягом пів години.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області, зловмисником виявився 32-річний житель Хмельниччини. Під час поверхневої перевірки  у нього знайшли мобільний телефон, з якого він здійснив виклик.

Відео дня

“Жартівника” затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчі вже відкрили кримінальне провадження. Чоловік відповідатиме за статтею “Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності”. Як додають в поліції, за це йому ”світить” до шести років позбавлення волі.

 

Читайте також: Отримали повідомлення про замінування ХНУ. В закладі шукають вибухівку
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up