Начальниці пенсійного фонду оголосили підозру. Жінка привласнювала виплати підлеглих

Начальниці пенсійного фонду оголосили підозру. Жінка привласнювала виплати підлеглих
  • Керівниця організувала злочинну групу із чотирьох своїх працівників.
  • Правоохоронці вилучили близько мільйона гривень.

Начальниця Головного управління Пенсійного фонду організувала так звану злочинну організацію. Разом із чотирьма своїми працівниками вона привласнювала гроші, які були передбачені для оплати праці підлеглих. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Схема була така: жінці «капали» частини зарплат деяких підлеглих, зокрема – це були виплати за інтенсивність праці. Посадовець користувалась тим, що працівники перебували у службовій залежності від неї. В афері їй допомагали ще четверо працівників, такою групою вони діяли з грудня 2019 року.

Як додають в поліції, лише за червень-липень у такий спосіб керівництво збагатилось на 211 700 гривень. Частину коштів привласнив головний бухгалтер ГУ Пенсійного фонду області, решту- начальниця.

Відео дня

Під час обшуку у службових кабінетах правоохоронці вилучили 104 600 гривень. Загальна сума всіх вилучених грошей - більше мільйона гривень.

Організаторці та її чотирьом помічникам вже повідомили про підозру у злочинах, передбачених частиною 3 статті 255 «Створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній», частиною 4 статті  28 «Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією» і частиною 3 статті 368 Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України.

За трьома статтями "світить" покарання у вигляді позбавлення волі на тривалі терміни.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (41)
  • Читач79

    Все нормально по-українським поняттям начальніця робила. Так в усіх держконторах роблять. А для зведення рахунків між хижаком і чужим згадали про закон.  А тут  недорозвинуті думають, що йде боротьба з корупцією. Зараз держава Україна і є Корупція.
  • наталия литвак

    Відкупиться
  • Pavel Kondrashov

    Эка невидаль. Таких крыс было бы меньше, если бы заявитель был бы защищен. Одну из них, любительницу использовать административный ресурс и чужие деньги, в подобной статье я назову, но не сейчас, пока еще завишу. А потом здам, вплодь до очной ставки.
  • Людмила Олійник

    В Китаї - публічний ростріл.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up