Начальниці пенсійного фонду оголосили підозру. Жінка привласнювала виплати підлеглих

Начальниці пенсійного фонду оголосили підозру. Жінка привласнювала виплати підлеглих
  • Керівниця організувала злочинну групу із чотирьох своїх працівників.
  • Правоохоронці вилучили близько мільйона гривень.

Начальниця Головного управління Пенсійного фонду організувала так звану злочинну організацію. Разом із чотирьма своїми працівниками вона привласнювала гроші, які були передбачені для оплати праці підлеглих. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Схема була така: жінці «капали» частини зарплат деяких підлеглих, зокрема – це були виплати за інтенсивність праці. Посадовець користувалась тим, що працівники перебували у службовій залежності від неї. В афері їй допомагали ще четверо працівників, такою групою вони діяли з грудня 2019 року.

Як додають в поліції, лише за червень-липень у такий спосіб керівництво збагатилось на 211 700 гривень. Частину коштів привласнив головний бухгалтер ГУ Пенсійного фонду області, решту- начальниця.

Відео дня

Під час обшуку у службових кабінетах правоохоронці вилучили 104 600 гривень. Загальна сума всіх вилучених грошей - більше мільйона гривень.

Організаторці та її чотирьом помічникам вже повідомили про підозру у злочинах, передбачених частиною 3 статті 255 «Створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній», частиною 4 статті  28 «Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією» і частиною 3 статті 368 Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою» Кримінального кодексу України.

За трьома статтями "світить" покарання у вигляді позбавлення волі на тривалі терміни.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (41)
  • Читач79

    Все нормально по-українським поняттям начальніця робила. Так в усіх держконторах роблять. А для зведення рахунків між хижаком і чужим згадали про закон.  А тут  недорозвинуті думають, що йде боротьба з корупцією. Зараз держава Україна і є Корупція.
  • наталия литвак

    Відкупиться
  • Pavel Kondrashov

    Эка невидаль. Таких крыс было бы меньше, если бы заявитель был бы защищен. Одну из них, любительницу использовать административный ресурс и чужие деньги, в подобной статье я назову, но не сейчас, пока еще завишу. А потом здам, вплодь до очной ставки.
  • Людмила Олійник

    В Китаї - публічний ростріл.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up