Напад на ТЦК на Хмельниччині: що кажуть в поліції (ВІДЕО)

Напад на ТЦК на Хмельниччині: що кажуть в поліції (ВІДЕО)
  • Група жінок потрощила авто представників ТЦК.

  • В Хмельницькому обласному ТЦК та СП підтвердили інцидент.

  • Справою займається поліція. Як можуть покарати жінку?

Минулого тижня, у селі Кунів Шепетівського району, трапився конфлікт між групою жінок та представниками ТЦК та СП. За попередньою інформацією, люди напали на автомобіль військових. На відео видно, як одна з мітингувальниць палицею розбиває вікно машини, а чоловік у формі - втікає від розлюченого натовпу. 

@vsim.ua 🙄Жінки в Хмельницькій області вигнали працівника ТЦК з машини і побили його авто #україна #хмельницький #шепетівка #тцк #військові #жінки #війна ♬ оригінальний звук - Новини Хмельницького

Ймовірно, причиною конфлікту стали мобілізаційні заходи, які проводили працівники терцентру комплектування та соціальної підтримки. Подібні інциденти уже траплялися в різних регіонах України, зокрема й у сусідньому Тернополі, де минулої весни жінки «відбивали» чоловіка з рук військових. 

Відео дня

В ТЦК відреагували 

В Хмельницькому обласному терцентрі комплектування та соціальної підтримки підтвердили: напад і справді мав місце й відбувся на представників ТЦК. Пошкоджено службовий автомобіль. До справи залучили правоохоронців. 

- Повідомляємо, що під час проведення заходів оповіщення на військовослужбовців Шепетівського РТЦК скоєно напад групою агресивних місцевих мешканок. В результаті протиправних дій громадянок пошкоджено службовий автомобіль. На місце події було викликано представників поліції. Переконані, що правоохоронні органи повно та всебічно проведуть розслідування та нададуть об’єктивну правову оцінку діям вказаних осіб, - йдеться у повідомленні обласного ТЦК та ҐСП. Нагадуємо, що за перешкоджанню проведення заходів з мобілізації передбачено кримінальну відповідальність.

Що кажуть в поліції 

Керівниця сектору комунікації ГУНП у Хмельницькій області Інна Глега в коментарі журналістці vsim.ua розповіла: поліцейські, прибувши на місце події, одразу припинили конфлікт. За даним фактом триває перевірка. Наразі вирішується питання щодо складення адмінпротоколу на жінку, яка пошкодила військове авто - за статтею 173 КУпАП «Дрібне хуліганство». Їй може загрожувати:

Читайте також: 

На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт

Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат

«Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • Юра Жегар

    Потрощили ? Це ще саме лояльне що може бути тцкунам ))
  • Ніна

    Авто для фронту, чому катається на них ТЦК. В кого їх відібрали. Чому не склали на них протокол.
  • Dale Chip

    Треба писати запит до ТЦК та СП щодо даного авто, чи справді воно являється службовим. Треба знати модель та номерний знак.Також нагадую щодо ТЦК та СП, що за створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань передбачена кримінальна відповідальність. Також і за керівництво цими формуваннями, і за участь у їх діяльності передбачена кримінальна відповідальність (ст. 260 Кримінального кодексу України)
  • Наталія Паршина

    Вона має відновити те,що пошкодила.які 500 грн?

    Читач62 reply Наталія Паршина

    Припече і не таке пошкодиш.

keyboard_arrow_up