Наркотиків майже на мільйон. Судитимуть банду, яка виготовляла і продавала амфетамін

Наркотиків майже на мільйон. Судитимуть банду, яка виготовляла і продавала амфетамін
  • Злочинну діяльність наркоділків викрили ще минулого року.
  • Членам групи може загрожувати до 12 років в’язниці.

На Хмельниччині будуть судити наркоділків за продаж амфетаміну в особливо великих розмірах. Їхню діяльність правоохоронці викрили ще у вересні минулого року. Під час обшуку в них виявили накотики, психотропні речовини і прекурсори майже на мільйон гривень. Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Як з’ясувалось, зловмисники виготовляли амфетамін у нарколабораторії на території будинку одного з них. Ще одну лабораторію вони обладнали у спеціально купленому приміщенні. Гроші за товар приймали готівкою, на банківську картку або цінними речами. 

Відео дня

Ділки постійно змінювали місце розташування нарколабораторії. Як додають в поліції, вони купували будинки у різних районах області, ставили там камери спостереження і охороняли територію.

Також зловмисники навіть продумали план, як знищити лабораторію в разі, коли нагрянуть поліцейські. Планувалось, що вибух гранати мав знищити лабораторію, всі докази і відповідно причетність до злочину. 

Всього правоохоронці зафіксували 12 епізодів збуту ними заборонених речовин. Під час обшуків за місцем проживання у них вилучили: близько 700 г амфетаміну, 200 г канабісу, 1 кг прекурсорів орієнтовною вартістю на чорному ринку близько 1 мільйона гривень, лабораторне обладнання, а також зброю.

Наразі досудове розслідування вже завершено, обвинувальний акт скеровано до суду.  Члени злочинної групи будуть відповідати за трьома статтями Загалом їм може загрожувати до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Невдовзі їх судитимуть. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up