Обікрав 80-річну жінку, убив, а квартиру підпалив: судитимуть хмельничанина

Обікрав 80-річну жінку, убив, а квартиру підпалив: судитимуть хмельничанина
Світлини зі сторінки Хмельницької обласної прокуратури та з відкритих джерел
  • Чоловікові «світить» довічне.

Вересень 2022-го. Із помешкання на одній з вулиць Хмельницького валить дим. Небайдужі забили на сполох. У квартирі тій живе 80-річна жінка. Всяке може трапитися. Подзвонили на «102».

В оселі на підлозі правоохоронці виявили бездиханне тіло старенької. Те, що в квартирі щось шукали, було помітно неозброєним оком. Усе довкола – вверх-дном.

Відео дня

Убивцю, як з’ясувалося згодом, бабуся впустила в оселю власноруч. Знала його. Жив колись по сусідству. Не сподівалася на зло від того чоловіка. А він побив стареньку й придушив хустиною. А поцупивши понад 20 тисяч гривень, ювелірні вироби, техніку й документи, підпалив квартиру, зачинивши в ній непритомну жінку.

Правоохоронці швидко вийшли на слід злочинця. Виявилося, що раніше його вже притягували до кримінальної відповідальності.

Під час обшуків поліцейські вилучили в убивці крадені речі, зазначають в обласній прокуратурі. Серед знайденого були паспорти та особисті документи декількох місцевих мешканців. Завдяки цьому  слідчі також встановили, що торік обвинувачений вчинив ще й ряд крадіжок з транспортних засобів. Цупив гроші й документи.

Прокурори вже скерували до суду обвинувальний акт стосовно 30-річного хмельничанина за фактами вбивства з корисливих мотивів, підпалу, крадіжки, розбою, вчиненого в умовах воєнного стану, поєднаного з проникненням у житло та незаконного заволодіння офіційними документами.

Наразі чоловік перебуває під вартою.

Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення, з конфіскацією майна.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативно слідкуйте за новинами у нашому Telegram-каналі - https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up