Офтальмолог з Хмельницької обллікарні вимагав 200 доларів за оформлення інвалідності

Офтальмолог з Хмельницької обллікарні вимагав 200 доларів за оформлення інвалідності
  • Завідувача офтальмологічного відділення Хмельницької обласної дитячої лікарні "взяли" на хабарі. 
  • Медик вимагав у матері пацієнта гроші за оформлення та видачу медичних документів, необхідних для надання групи інвалідності.

 

За 200 доларів медичний працівник пообіцяв жінці за оформлення та видачу документів, необхідних для встановлення дитині групи інвалідності.

Коли жінка принесла лікарю обумовлену суму, за ним вже слідкували правоохоронці. Затримали хабарника “на гарячому” у його ж кабінеті.

Кошти правоохоронці вилучили, як речовий доказ. Окрім цього пі час  огляду робочого кабінету лікаря знайшли ще близько 26 000 гривень.

Відео дня

За вказаним фактом поліція здійснює досудове розслідування за ч.3 ст.368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу України.  

Лікарю загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10  років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Хіба лише один офтальмолог хабарює??? На цій хлібній ниві комісії мсек всі хто зв'язані добряче нагріваються і тримаються цього місця як воші кожуха. При чому тому, хто реально потребує групи інвалідності той буде бігати по кабінетах, за підписом (без хабаря) до старості і так і не отримає групи. Бо за групу плотять добрі гроші. Багато хто зробив собі групу за гроші, хоча вона їм не положена ні за станом здоров'я ні за за станом совісті. Він є одним з усієї великої когорти. І це буде повторюватися скільки завгодно.
  • Анонім

    Туди і дорога! Памятаю, як я з маленькою дитиною прийшов, а він навіть не встав з крісла, щоб подивитися. Виходу не було. Дістаю 100 грн - кладу на стіл. Він нехоча встає, трогає очко дитині і ставить вердикт - "кіста". Треба різати.  Дякувати Богу є клініка Охмадет, яка за 3 дні врятувала нас і від операції і від "кісти".  Чому не вказується ПІБ хабарника?? "Героїв" мають знати!!! Суботенко Віталій Васильович!!!!!  Як не соромно??? Мені соромно за те, що живу з Вами в одному місті! Мали б совість!! То ж  видно - з кого можна брати, а з кого ні. Я впізнав, що це він лише по кабінету і по меблях??? Ще мене цікавить - чому дороговартісне обладнання знаходиться в його кабінеті???? Задумайтесь - щоб пройти обстеження/лікування дитини на обладнанні треба прийти до нього в кабінет, а не в маніпуляційну, чи окремо виділену кімнату. А йдеш в кабінет - проходиш лікування - вже мусиш щось дати. Нема лікаря - нема лікування.

    Галина Фещенко reply Анонім

    Не бреши , анонім, моя дитина проходить лікування і в маніпуляційні і в кабінеті, я лягаю в відділення два рази в рік, прохожу лікування, Віділення чисте і доглянуте, медсестри віччливі та люб'язні, завжди готові прийти на допомогу, Віталій Васильович професійний лікар, за три роки лікування я взагалі не чула про матеріальну винагороду за лікування. І ви дуже вірно написали, нема лікаря- нема лікування, а Віталій Васильович нам дуже потрібний. Дякую Вам від щирого серця за мою донечку.

    вАЛЕНТИНА reply Галина Фещенко

    Повністю погоджуюсь з Галиною Фещенко. Віталій Васильович - прекрасний лікар. Ми з провінції лікувались у нього впродовж кількох років. Завдяки йому - все гаразд. Жодного разу нічого не вимагав! Виняткове розуміння дітей і їхньої психології. Він - прекрасний лікар і людина. А заздрісників його авторитету повно. НЕ ВІРИМО! ШВИДШЕ ВСЬОГО - ПІДСТАВА!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up