Озброєного в’язня Романа Гадзіну шукають вже місяць

Озброєного в’язня Романа Гадзіну шукають вже місяць
Безуспішні пошуки шостого ув’язненого, який місяць тому разом з п’ятьма засудженими втік під час етапування тривають. Востаннє Роман Гадзіна «заявив» про себе, обстрілявши блок-пост у Городоцькому районі. Зброю, яку застосував, відібрав у конвоїрів під час нападу.
Як розповіла «ВСІМ» речник УМВС в Хмельницькій області Інна Глега, пошуки не припиняються. 
- Наразі тривають всі необхідні оперативно-розшукові заходи.  Це заходи іншого рівня, зовсім іншого порядку та інші методи роботи. - говорить Інна Глега. 
Про те, як оцінює обласна міліція свої шанси на затримання злочинця, речниця каже:
- Поки нічого не можу сказати. Ми працюємо і робота в цьому напрямку не припиняється, - заявила вона. 
39-річного Романа Гадзіну обвинувачують у згвалтуванні, хуліганстві та незаконному проникненні в чужу домівку. Від правоохоронців він переховується вже рівно місяць. Як повідомляють в обласному управлінні міліції, за сукупність усіх порушень, які встиг вчинити в’язень, йому «світить» щонайменше 15 років.
Нагадаємо, 25 липня, разом із п’ятьма ув’язненими Гадзіна втік з-під варти під час перевезення до слідчого ізолятора  у Хмельницький. Чотирьох злочинців вдалося затримали в той же день. Через два дні, 27 липня, у Ярмолинецькому районі спіймали ще одного – Дениса Нечипорука. Місцезнаходження Романа Гадзіни, який міг бути організатором втечі, наразі невідоме.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • PAL

    Ирония этой статьи говорит сама за себя, а всимка как всегда. Выставить на посмешище или предупредить, понимай,как хочешь.
  • Ксенія

    НЕ  ТИХ  ПОСЛАЛИ  ШУКАТИ , ПОШЛІТЬ  ВОЄНКОМІВ ,ТІ  ЗА  ПАРУ  ГОДИН  ЗНАЙДУТЬ  ,СУДЯЧІ   ПО  ТОМУ  ,ЯК  ШУКАЛИ  ХЛОПЦІВ  НА  МОБІЛІЗАЦІЮ.....
  • Matava Rio

    зробить справу і сам прийде )))
  • Anonymous

    він вже в ДНР за сєпарів воює
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:39 У Хмельницькому горіла квартира. Від опіків померла дитина photo_camera 11:15 Скільки і як часто хмельничани донатять на армію: відеоопитування play_circle_filled 10:36 Вбивство у Хмельницькому районі: затримали чоловіка, який до смерті побив знайомого 10:02 «П’яна вечірка» з дівчатами: організатора з Хмельницького району відпустили з-під варти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 09:13 Рідні просять присвоїти звання Героя захиснику з Хмельниччини Павлу Гедзюку 21:09 Зеленський призначив нового очільника СБУ на Хмельниччині 20:33 Староста села на Хмельниччині очолила новостворену пожежну команду (ФОТО) 20:02 У Хмельницькому попрощалися із захисником Мирославом Марчуком 19:36 Військовослужбовців та ветеранів Хмельниччини запрошують стати учасниками стипендійної програми 19:22 В Хмельницькому «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (новини компаній) 18:52 Роман Миколаїв: «Довелося платити за помилку життям дорогих людей» photo_camera 18:27 Хмельничан запрошують малювати мурал: коли і де 18:02 «Укрпошта» переїхала: як і де тепер працює нове відділення photo_camera 17:20 Хто постачає дрони Хмельницькій міськраді? Ми перевірили 16:39 На 13 годин обмежать потужність світла підприємствам Хмельниччини 15:53 На Шепетівщині чоловік обікрав квартиру, в якій раніше робив ремонт 15:12 На Хмельниччині знищили авіаційну бомбу 14:33 Прикордонники витягнули з Тиси трьох жителів Хмельниччини, які хотіли потрапити в Угорщину (ВІДЕО) 14:02 Зникла три тижні тому. Рідні та поліція шукають 70-річну Галину Кудлу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up