Підліток з Дунаївців сяде на 8 років за жорстоке вбивство жінки

Підліток з Дунаївців сяде на 8 років за жорстоке вбивство жінки
  • Дев'ятикласник випивав з батьком та його 55-річною знайомою.

  • Між ним та жінкою виник конфлікт і він її побив.

 

У лютому цього року 14-річного мешканця Дунаївців затримали за підозрою у вбивстві. За інформацією правоохоронців, він разом зі своїм батьком та їхньою 55-річною знайомою вживали алкоголь. Коли батько пішов спати, між хлопцем та жінкою виник конфлікт.

Школяр побив жінку пательнею та качалкою і пішов з дому. Вранці батько прокинувся та знайшов тіло жінки у квартирі. Після цього він виніс її на смітник поблизу будинку. Хлопця при цьому вдома не було. Про це повідомили на сайті поліції Хмельницької області.

Тіло жінки на смітнику знайшли 15 лютого, а вже наступного дня затримали хлопця. Він зізнався у скоєному. Пояснював, що побив жінку, бо вона без дозволу взяла його цигарки та нібито намагалась вкрасти мобільний телефон батька.

Відео дня

Кримінальне провадження відкрили за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство). Адже підозрюваний у злочині вже досягнув віку кримінальної відповідальності.

Сьогодні, 13 липня, вироком Дунаєвецького районного суду неповнолітнього засуджено до 8 років позбавлення волі. Про це йдеться на сайті Хмельницької обласної прокуратури. Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up