Побив і залишив помирати на залізничній колії: кам'янчанина ув'язнили на 7 років

Побив і залишив помирати на залізничній колії: кам'янчанина ув'язнили на 7 років
Фото ілюстративне

 

  • Після спільного вживання наркотиків засуджений напав на свого знайомого.

  • З вироком у 7 років в'язниці він не погодився і подав апеляцію.

У лютому 2021 року чоловік пішов прогулятись з 19-річним знайомим до залізничних колій. Перед цим вони разом вживали наркотики.

Раптом засуджений без жодних причин напав на хлопця. Він завдав йому декілька ударів по голові та залишив непритомного лежати на коліях.

Потерпілий прийшов до тями й зміг дістатись до найближчого будинку та попросити допомоги.

Відео дня

В суді довели винуватість чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушень, за двома статтями Кримінального кодексу України (нанесення тяжких тілесних ушкоджень та залишення в небезпеці). Його ув'язнили на 7 років.

Засуджений свою вину не визнав та оскаржив вирок суду першої інстанції в апеляційному порядку, однак ця скарга, сьогодні, 4 липня, була залишена без задоволення. Про це інформує пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

Ми повідомляли про ще одну відхилену апеляцію. 44-річна жінка у 2019 році намагалась продати свою 15-річну доньку в “бордель”. З вироком у 6 років позбавлення волі вона не погодилась. Суд її клопотання відхилив.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Leopard Leoparda

    Коли одна мама штурхала дуже дитину, я  вмішувалась. На що мати сказала Теж це моя дитина що хочу те роблю. Я теж не можу дивитись на знущання над кимось. Шкода в нас всі байдужі до чужої болі.

    Iryna Oliynyk reply Leopard Leoparda

    не всі. Я заступилась за дворічного малого, на якого горлала і била просто на вулиці російськомовна бабуся, думаю, що переселенка. Нагадала їй, що в нас за домашнє насильство є кримінальна стаття. Мене підтримали харків'яни, бабуся з вже дорослим онуком, а бабуся ще й сумно сказала онуку "смотри, никогда не бєй дєтєй, твоя мама тебя вот так тоже біла, ето неправільно, так нельзя".
  • Ирина Косметико

    Я кажу ти дитину так не кидаєш. А вони ви шо дитину. Це наша собака. В собаки шок. Собака летіла в воду бумерангом. Велике щеня. Визивати на таке поліцію? Укр мову розуміють. Типа наші але якісь румуни. Я не можу чомк всі сліпі. П.яні на річці з дітьми В ЯКЕ ВИ НАХЕР ЕС ЗІБРАЛИСЬ. Мала років 4 підбігає це наша собака! Типа хочу і вбиваю!

    Iryna Oliynyk reply Ирина Косметико

    я їх вчора теж, здається, бачила. Писала новини з кав'ярні біля пляжу. Велика така компанія сиділа обабіч доріжки неподалік туалету. На наших ромів не схожі, дівчинка на доріжці робила колесо і так ще на мене суворо глянула, що ходжу тут і заважаю їй вправлятись в акробатичних вправах)) компанія була дуже голосна, але собаку я не помітила.

    Ирина Косметико reply Iryna Oliynyk

    Ці сиділи на початку пляжа на піску де є дерево. Наші але типа цигани чи суміш і брутальні наглі. До мене тикала. Я до неї на ви. Каже в тебе є собака? Я б ніколи так зі своєю собакою не зробила. Нам їх не щрозуміти. Їм і на дітей пофіг. А собак котів цигани в себе там в трущобах тримають біля мусорки і по пьяні мучать як ці. Я до людей не лізу. Всі хотять відпочити. Але це дикуни диводери. Вони не зрозуміли чого я чуть не плачу за їх собаку.
  • Ирина Косметико

    Люди в нас є наказання за знущанням над твариною? Всім пофіг а я вмішалась. Циганва якісь бухають на річці з дітьми і з розгони кидають свою собаку в воду . Вона випливає і мала ловить і пьяна мама з розмаху знов кидаю і батько. Діти купаються і я вмішалась. Вона почала на менн волати що це її слбака

keyboard_arrow_up