Подружжя хмельницьких підприємців намагалось незаконно заволодіти землею за 55 мільйонів

Подружжя хмельницьких підприємців намагалось незаконно заволодіти землею за 55 мільйонів
Фото - прокуратура Хмельницької області
  • Право комунальної власності на земельну ділянку відстояли у прокуратурі.

Подружжя місцевих підприємців намагалось неправомірно заволодіти ділянкою шляхом оформлення права приватної власності на розташовану там нерухомість. Як працює схема: товариство, засновником якого є чоловік, звернулось з позовом до дружини та у судовому порядку вони намагались затвердити між собою мирову угоду, яка передбачала визнання за суб’єктом господарювання права власності на єдиний майновий комплекс ринку, який розмістився на вказаній землі вартістю майже 55 мільйонів гривень. Про це повідомили в обласній прокуратурі. 

Рішенням Хмельницького міськрайоного суду у задоволенні позову було відмовлено. Сторони були незгідні з рішенням суду і оскаржили його в апеляційному порядку, але марно. 

Як додають у пресслужбі, прокуратура у суді відстояла право комунальної власності на 5,7 гектарів землі в Хмельницькому. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • ll ll

    родина Кольгоферів?))
    Взагалі редакція газети "Всім" нагадує бабку склокчицю. Не будьте такими трепливими, кажіть по справі: прізвища шахраїв, фото, що їм загрожує.
  • Антон

    За такое в АТО их на 3 года

    ll ll reply Антон

    у кого чего болит...
  • Ярослав Пішко

    А вцього подружжя  є прізвище. Може б написали яку земельну ділянку - ринку хотіли прихватизувати. Якщо  керівництво редакції таке перестрашене , то  повідомили б номер  і дату рішення суду. Товчуть воду в ступі
  • ЧитачЧитачів

keyboard_arrow_up