Погрожував сусідці обрізом рушниці: хмельничанину “світить” 7 років в'язниці

Погрожував сусідці обрізом рушниці: хмельничанину “світить” 7 років в'язниці
Фото ілюстративне
  • П'яний чоловік вирішив «розібратися» з сусідами.

  • Сусідка викликала поліцію.

У Хмельницькому 19 червня нетверезий чоловік повернувся додому і помітив, що ручка дверей його квартири зламана. Мешкає він в одному з багатоквартирних будинків по Молодіжній. 51-річний хмельничанин вирішив, що винні в цьому сусіди, які не замкнули двері тамбура в під'їзді. Він почав кричати та голосно стукати у їхню квартиру. Про це сьогодні, 3 серпня, повідомила пресслужба Хмельницького районного управління поліції.

Сусіди намагалися заспокоїти чоловіка та марно. Коли він вчергове почав товкти у їхні двері, до нього вийшла 67-річна сусідка. Вона мешкає в цій квартирі разом із двома повнолітніми синами.

Жінка відчинила двері й побачила у чоловіка зброю. Зловмисник показував їй обріз рушниці, репетував та погрожував. Злякавшись, вона викликала поліцію.

Відео дня

Правоохоронці негайно прибули на виклик. Агресивний сусід одразу заспокоївся, щойно їх побачив. Дозволу на зберігання зброї у чоловіка не було. Поліцейські обріз вилучили та направили на експертизу. Експертиза підтвердила, що це вогнепальна зброя.

Слідчі відкрили кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України :

Наразі розслідування завершили й обвинувальний акт надіслали до суду. 

Чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадуємо, 25-річний полончанин теж погрожував сусідам розправою, одного з них побив. Аби довести, що "його" зверху, зробив декілька пострілів зі зброї біля ніг опонентів. Після скоєного зловмисник втік. Копам вдалося знайти порушника. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up