Поліцейські відправили додому судимого за вбивство нелегала з Румунії

Поліцейські відправили додому судимого за вбивство нелегала з Румунії
  • Чоловік днями звільнився з Шепетівської колонії, де відбував покарання за вбивство і незаконне поводження зі зброєю.

Нелегала з кримінальним минулим видворили за межі України. 42-річний громадянин Румунії був засуджений до 14 років ув’язнення за умисне вбивство та незаконне поводження зі зброєю. Днями він звільнився з Шепетівської виправної колонії, де відбував покарання. На виході нелегала зустріли міграційники спільно з поліцейськими і доправили його до кордону з Румунією. 

Як зазначають у секторі комунікації поліції Хмельницької області, оперативники отримали інформацію про те, що після звільнення з колонії, чоловік планує залишитись в Україні нелегально і продовжити злочинну діяльність.

Нелегала притягнули до відповідальності за статтею "Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні". Правоохоронці звернулись також до Шепетівського міськрайонного суду, який прийняв рішення про затримання іноземця та примусове видворення його за межі України. Наразі його доправили на кордон, де на пункті пропуску «Порубне» передали прикордонникам. Найближчі 5 років йому заборонено перетинати кордон з Україною.

Відео дня

Читайте також:

Напад іноземця на Озерній: чоловіка можуть примусово видворити за межі України

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Лідія Шалатовська

    Бджіл

keyboard_arrow_up