Поліцейські затримали стрілка!

Поліцейські затримали стрілка!
Хмельницьким правоохоронцям вдалося затримати чоловіка, який у середу, 25 листопада, поранив трьох хмельничан. Він переховувався в лісі на Озерній.

Його затримали на кінцевій тролейбусній зупинці в мікрорайоні Озерна. При затриманні зброї у нього не було. Про це «ВСІМ» стало відомо від поліцейських. Наразі підозрюваний знаходиться у відділку поліції. 

Чоловік, який вже був судимий , наразі підозрюється у вчинені замаху на вбивство.  Відкрито кримінальні провадження за ст 115 КК України (Умисне вбивство) і ст. 348 КК України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця). 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Нагадаємо, ввечері 25 листопада у магазині «Карат», що на вулиці Проскурівського підпілля, сталася стрілянина. З вогнепальної зброї зловмисник поранив  продавчиню та її цивільного чоловіка. Тікаючи від поліції, він підстрелив ще одного хмельничанина. Усіх трьох потерпілих прооперували.  Продавчиня знаходиться у важкому стані. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Volkova Sweetlana

    его то жалко. а вот белку его нет!
  • Анонім

    Тут просто нет слов. И смешно , и плакать хочется. Мужика жалко даже стало с видео
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up