Поліція розкрила жорстоке вбивство хмельничанина

Поліція розкрила жорстоке вбивство хмельничанина
  • Хлопці 19 й 20 років підозрюються в умисному вбивстві.
  • Вони позбавили життя 38-річного чоловіка з Хмельницького, щоб забрати його автомобіль.
  • Хлопцям загрожує від 10 років до довічного ув’язнення.

Вранці 14 березня в селі Юрківці Чемеровецького району знайшли тіло чоловіка. Він лежав біля дитячого садочка. Поліція встановила, що 38-річний чоловік до смерті проїжджав неподалік на власному  «Peugeot Partner». Але авто поблизу не було. Правоохоронці відразу оголосили план перехоплення.

Знайшли автомобіль в лісосмузі біля Правдівки Ярмолинецького району. Під час розшукових заходів встановили й осіб, які могли вчинити вбивство. Ними виявилися 19 і 20 річні хлопці із Городоцького району. Вони у ніч з 13 на 14 березня попросили чоловіка підвезти їх. Коли приїхали на місце, вбили водія і забрали у нього гроші. Тіло на автівці вивезли за 30 кілометрів в Юрківці. Після цього поїхали до Правдівки. Там залишили «Peugeot Partner».

Поліція затримала хлопців. Їм загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення. Про це повідомляють в ГУНП Хмельницької області.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up