Поставив на коліна і змусив просити вибачення: на Хмельниччині поліцейському висунули підозру

Поставив на коліна і змусив просити вибачення: на Хмельниччині поліцейському висунули підозру
  • Правоохоронця підозрюють у побитті людини.

  • Його посадили під домашній арешт та відсторонили від посади.

На Хмельниччині поліцейського підозрюють у перевищенні службових повноважень. Під час одного з викликів правоохоронець застосував насильство. Йому вже обрали запобіжний захід. 

Як стало відомо, у січні цього року до поліції надійшов виклик від продавчині магазину одного із сіл у Хмельницькому районі. Вона скаржилась на протиправні дії місцевого мешканця.

Поліцейські знайшли чоловіка вдома та попросили проїхати з ними до магазину для з’ясування обставин. Той погодився та вийшов з будинку.

Відео дня

В цей час один з правоохоронців вдарив його декілька разів в обличчя, кинув на землю та наказав одягнути кайданки.

Посадивши потерпілого в службовий автомобіль, підозрюваний ще декілька разів вдарив його в обличчя. Коли прибули до магазину, поліцейський змусив чоловіка стати на коліна та просити вибачення у продавчині. «Прохання» також супроводжувались побоями”, - розповіли у Хмельницькій обласній прокуратурі.

Пізніше чоловіка відпустили і пригрозили застосувати фізичне насильство знову в разі надходження в майбутньому звернень на його протиправну поведінку.

За це поліцейського підозрюють у перевищенні повноважень, що супроводжувалося насильством ( ч. 2 ст. 365 КК України). Йому обрали запобіжний захід у виді домашнього арешту та відсторонили від займаної посади.

Нагадаємо, мешканець Кам’янець-Подільського району отримав умовне покарання за те, що вдарив кулаком в голову поліцейського. У правоохорнця діагностували струс головного мозку.   

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Тамара Олійник

    Значить добре дістав копів, якщо лящів надавали ! Є такі , що перед слабшими руки і язики розпускають! Такі розуміють тільки силу на своій шкурі. Я думаю, що це один з таких хитров….них. Може тепер зрозуміє !
  • Андрій

    Описуйте повністю ситуацію, в чому була  суть скарги,що він на коїв,той (дебошир)?
  • Popeye

    Якщо по закону- так, порушив, несе покарання.
    Якщо, як то кажуть, по людськи- все правильно зробив. Але для того й закони, що їх треба дотримуватись, бо буде махрова анархія, або, як кажуть кацапи, бєспрєдєл)
  • Nazar

    Як на мене поліцейський все правильно зробив що поставив виродка на місце ,бо бидло нормальної мови не розуміє

    0_0 reply Nazar

    на то є суд,а не фізична сила.Ніхто не має права застосовувати фізичну силу і знущання,а тим паче працівник поліції,який давав присягу на вірність українському народу

    Елена reply Nazar

    Ви оправдовуєте насилля?Є закон для всіх!

    💛💙 reply Елена

    Що б ви зробили з тим,хто б вас наприклад,вдарив,вкрав,зґвалтував??

    Елена reply 💛💙

    Маю надію,що це не побажання.
    Але я б звернулась до поліції.
    Самовправство-не вихід.Зло породжує зло,я так не хочу.
    Теж працюю з людьми різними,важко.

    💛💙 reply Елена

    Це було питання в приклад того,як би ви вчинили якби....Продавець викликала поліцію,та не написано що він зробив,чому в них були такі дії.Можливо так само "пригав" до них та погрожував,таких багато,які впевнені,що без покарання залишаться,тому і були такі міри стосовно нього.А в приклад,якби вас чи ваших рідних хтось вдарив,ви б зробили б з ним те саме,коли б ще він вам сказав,мій дядя прокурор,мені нічого не буде

    Елена reply 💛💙

    Я добре розумію стосовно чого Ви говорите и це жахливо,коли система не працює...

    Nazar reply 💛💙

    Ви напевно не працюєте з людьми наприклад у магазині чи у якогось оператора сортового зв'язку так ось пояснюю такі люди як ти з ними не говори вони не слухають ,а ось мову погрози чи сили дуже добре розуміють і я на своїй шкурі не раз це відчував коли людина кричить на тебе і вимагає того що у тебе немає чи того що ти не можеш дати ! Так що так я у таких випадках я виправдовую насилля

    💛💙 reply Nazar

    Питання було до Елени.Навпаки,я саме з вами повністю погоджуюсь.З такими треба тільки так.З таким стикаюсь кожного дня,до бидла треба тільки їхньою мовою

    Nazar reply 💛💙

    Так до Елени😅

keyboard_arrow_up