Прив’язав до дерева й кинув жабу в білизну: на Шепетівщині судили підлітка за катування дитини

Прив’язав до дерева й кинув жабу в білизну: на Шепетівщині судили підлітка за катування дитини
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Двом приятелям не сподобалася поведінка дітей. Вирішили провчити їх. Завели до лісу й почали катувати одного з хлопців.

На Шепетівщині судили підлітка за катування над дитиною. Спільно з товаришем вони прив’язали малолітнього хлопця до дерева, били кропивою й кинули йому в білизну жабу.

Про це йдеться у вироку Шепетівського міськрайонного суду.

Згідно з оприлюдненими матеріалами справи, 9 жовтня обвинувачений спільно зі своїм неповнолітнім товаришем були трохи напідпитку. На вулиці вони зустріли двох молодших хлопців. Ті попросили у них спінінг, щоб піти на риболовлю. Поведінка дітей юнакам не сподобалася. Вони змусили хлопців піти з ними до лісу в напрямку Лозичного, що на Шепетівщині.  

Відео дня

Одного малого згодом відпустили, іншого ж - прив’язали до дерева.

«Ізоляційною стрічкою чорного кольору прив’язали його до дерева, розстебнули джинси та відтягнувши гумку трусів, оголили статеві органи малолітнього потерпілого, після чого помістив туди жабу. Також, тримаючи в руці дві рослини кропиви, її листям нанесли хлопцю близько 20 ударів по зв’язаних руках», – йдеться у матеріалах справи. 

Хлопець плакав від болю й приниження, просив відпустити його.

Кривдники тільки сміялися й знімали знущання на мобільний телефон.

У лісі хлопці пробули 15-20 хвилин. Завершивши знущання, вони пригрозили потерпілому: якщо розкаже комусь, про те, що трапилося, то вб’ють його батьків, а його «знову прив’яжуть і зроблять ще гірше».

У суді обвинувачений у скоєному зізнався та попросив вибачення у малолітнього хлопця. Розповів, що того дня випадково разом з другом помітив дітей, які йшли, «весь час обертаючись на них, що їм не подобалось». Пояснив, що за допомогою знущань хотів «налякати його і провчити за зухвалу поведінку».

Юнака судили за статтею про катування та незаконне позбавлення волі людини. 

Суд визнав його винним і призначив два роки позбавлення волі, але від відбування покарання звільнив, обмежившись одним роком іспитового терміну. 

Зазначимо, про вирок спільнику, якому не виповнилося 16 років, у матеріалах судового реєстру не йдеться.

Відомо, що хлопець також свідчив у суді, зокрема розповів, що інцидент у лісі знімали на телефон, але навіщо – пояснити не зміг. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ольга Сомко

    Йому не жабу а вюнів треба було накидати і висікти лозою добре. А жабу судді що виніс цей вирок
  • Luda

    Суд  також  познущався з дитини.
  • Паша Маряша Хімяк

    Хотілось би бачити який вирок винесли б, якщо на місці тієї дитини, була дитина судді чи якогось депутата???...

    Читач62 reply Паша Маряша Хімяк

    Нічого! Бумеранг не мине суддю.
  • Юрій Гудок

    Який піз...ц. За жабу дають більше покарання а ніж жабарникам за хабарі в тисячі доларів. Хохляндія та й годі. За що гинуть ті хлопці.....

keyboard_arrow_up