Вибух в Кам'янці-Подільському. Постраждала 4-річна дитина і 5 дорослих

Вибух в Кам'янці-Подільському. Постраждала 4-річна дитина і 5 дорослих
  • Вибух стався біля в житловому секторі на вулиці Розвадовського.
  • Чоловіка, який кинув гранату, затримали.
  • Очевидці пишуть, що він був п'яним.
  • А поліція каже, що він був раніше судимий.

Сьогодні близько 19.26 години на лінію 102 надійшло повідомлення від чергового ДСНС про те, що в Кам'янець-Подільському біля магазину "Айсберг" чути звуки, схожі на постріли.

По прибутті на місце події поліцейськими встановлено, що стався вибух невідомого пристрою навпроти магазину "Айсберг", за попередньою версією та словами очевидців - гранати.

Внаслідок вибуху постраждали шестеро осіб, серед яких і 4-річна дитина. Всі вони госпіталізовані до Кам'янець-Подільської міської лікарні та на даний час отримують допомогу медиків. Повідомляє районне управління поліції.

Відео дня

Найбільше постраждала жінка віком близько 30 років, яка наразі знаходиться у важкому стані. Додають у виданні Вечірній Кам'янець.

Особу, яка ймовірно вчинила підрив, поліцейські затримали. Ним виявився раніше судимий 60-річний кам'янчанин.

У виданні 03849 з посиланням на слова свідків повідомляють, що чоловік був п'яним. Додають, що він намагався кинути гранату в пивний магазин, але вона вибухнула на вулиці. Також пишуть, що ще до прибуття поліції його побили очевидці. 

Місцеве видання "Вечірній Кам'янець" повідомляє ім'я затриманого:

- Ним виявився "кримінальний авторитет", тренер змішаних єдиноборств Сергій Брюхно, який неодноразово притягався до відповідальності за тяжкі злочини. Відомо, що рік тому цей самий чоловік наніс удар пікою в область серця місцевому мешканцю, але чомусь тоді правоохоронні органи не відреагували належним чином, - повідомляють в ЗМІ.

Ось що про даний випадок написав місцевий житель Сашко Молотюк:

Буквально 20 хвилин тому на вулиці Розвадовського вибухнув невідомий пристрій (за попередніми даними - граната). Є постраждалі, серед яких дитина! Недоумка затримали!

Передісторія: йду в магазин, поруч з яким ґенделик. Купую хліб, приходжу додому, заходжу до кімнати і БАХ! Відчуття жахливі...

А тепер уявіть, що на війні люди таке чують та бачать чи не щодня!!! Вільний продаж зброї і тотальна неконтрольованість владою її продажу - ось до чого це приводить!!!

P. S. Ну і куди ж без алкоголю - круто, коли ти п'яний, та??!!

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up