Розслідування побиття голови «Автомайдану»: активіст заявив, що на нього тисне поліція

Розслідування побиття голови «Автомайдану»: активіст заявив, що на нього тисне поліція
Фото зі сторінки Артура Сторожука у Фейсбук.
  • В поліції розповіли про результати розслідування нападу на Артура Сторожука.

  • Підозрюваних поки не знайшли і просять відгукнутися свідків.

  • Потерпілий вважає, що поліція може бути пов’язана із замовником і тому тисне на нього.

На голову Хмельницького осередку ВО «Автомайдан» Артура Сторожука напали і побили. 31 жовтня біля будинку активіста невідомі вдарили його ззаду і зникли. Потерпілий вважає, що його “замовили”.

Через вісім днів після нападу поліція розповіли про те, як йде розслідування і що відомо про напад.

Відео дня

-        Для розслідування побиття було створено групу із п’яти найдосвідченіших працівників Хмельницького відділу поліції. Опитано більше ста чоловік, призначено ряд експертиз і проводяться інші слідчі дії. Поки що не встановлено осіб, які б могли нанести тілесні ушкодження громадянину. Нами також проводилися по квартирні обходи будинків. Також зняте відео з камер спостереження. Вивчено маршрут, за яким рухався потерпілий. Інформації про причетних осіб ми поки не маємо. Тому просимо усіх, кому щось відомо про напад, поінформувати поліцію.  Конфіденційність гарантуємо.  – каже начальник Хмельницького відділу поліції Валерій Онісьєв.

Кримінальне провадження по факту побиття відкрили за частиною 2 статті 296 ККУ «Хуліганство». Винним загрожує до 5 років обмеження волі або до 4 років позбавлення волі.

Сам Артур Сторожук гучно заявляє про тиск на нього зі сторони поліції.

-        Результати розслідування якісь є. Але саме відношення… Відверто здійснюється тиск. Робиться все для того, щоб я психанув і сказав «Хлопці, воно мені триста років не потрібно». Коли вже забитий лєйтьоха починає тобі розповідати казки, ти все розумієш. Домовилися провести слідчу дію. Я сказав, що зателефоную і узгодимо час. Я ж маю й своїми справами займатися. У відповідь почув «Я когда скажу, ты прибежиш. И будем там, где я сказал и когда я сказал. Мы должны делать, так сказал начальник”. Також хотів змусити мене, щоб я щось там підписав, щоб він мене в любий момент міг викликати. Коли йому заманеться, - заявив Артур Сторожук. - За моєю інформацією, реальний замовник в досить близьких стосунках з керівництвом нашої поліції. Виходить, що поліція інформуватиме реального замовника, що я уже знаю, а що ні. Спитав слідчого, що загрожує хлопцям, якщо їх найдуть. Той каже – штраф. То для чого мені це все, щоб комусь виписали штраф? Я хочу висловити недовіру поліції. Вона замість розслідування справи тиснуть на мене.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Ostap

    "На голову Хмельницького осередку ВО «Автомайдан» Артура Сторожука напали і побили. 31 жовтня біля будинку активіста невідомі вдарили його ззаду і зникли. Потерпілий вважає, що його “замовили”"

    До чого світ зійшов, мудачіна надивився новин, йшов пяний, вдарився черепною коробкою в стовб і кричить на всю область що його замовили. Кому ти потрібен?

    Мастер Автополив reply Ostap

    Наверное заблудшие титушки Януковича его отоварили ))) Не иначе. Янык же продолжает воровать. ))))

    Роман Савчук reply Мастер Автополив

    папєрєдніки
  • Сіма

    Нормально працює у даному випадку полція, прокуратура і т.д.. Чому мають пристосовуватись під графік активіста? По закону правоохоронні органи мають право викликати, організувати слідчі дії, коли їм зручно, тобто коли для розгляду справи тощо виникли, є необхідні обставини, а не погоджувати час здійснення слідчих дій з  якимось активістом, який у той час висловлює десь висловлює своє чергове невдоволення, наприклад, тим що вікна погано помиті у якомусь магазині або ще чимось подібним

    Ostap reply Сіма

    Пропоную віддати "активіста" в поліклініку, для дослідів.
  • Олекса Шумейко

    Сьогодні на поліцію нульова надія. Українці повині самі себе навчитися захищатися, я не хочу за свої податки утримувати цих тупих неучів.

    Ostap reply Олекса Шумейко

    Шумейко, тобі дорога в населений пункт, поблизу Хмельницького, Скарженці називається, там лікарня є, якраз для таких придурів як ти і той "горе-активіст". Вам обом там буде добре і поліції там немає, там чуваки-санітари охороняють. А взагалі кому потрібен сторожук?  Мабудь дівчатка балувались ось і огріли мудачіну чимось тяжким по голові

    Сіма reply Ostap

    Краща версія, що сам гепнувся об стовп будучи пяним, а при падінні вдарився затилком об щось. А зараз намагається себе відбілити, придумавши, що на нього напали. Кому ті активісти потрібні? Всі знають, що вони т.зв. громадською активністю заробляють собі на непогане життя. Вот нещодавно таких активних двох спіймали, коли вони вимагали від забудовника хабар за те, що не будуть проводити акцій протесту щодо законного будівництва.

    Роман Савчук reply Олекса Шумейко

    тут поліція якраз ненормальною виглядає. вчитайся тільки. винний може сісти на 4 роки а той плете про якийсь штраф
  • Мастер Автополив

    ))))))) Цирк на дроте.

    Роман Савчук reply Мастер Автополив

    питання - хто клоун?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up