Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників

Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників
Фото: Нацполіція
  • На Вінниччині невідомі розстріляли поліцейських –  один з них загинув від травм.

  • Поліція розшукує чоловіків, які це зробили.

В ніч на суботу, 20 квітня, двоє невідомих розстріляли патрульних, які зупинили їхній автомобіль у Вінницькій області. Поліція шукає нападників.

Про інцидент повідомили у відомстві.

За словами правоохоронців, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль. В авто були двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський, його напарник поранений.

Відео дня

На території Вінницької та Одеської областей поліція проводить операцію з розшуку злочинців. При цьому оперативні служби вже встановили осіб, які можливо причетні до скоєння злочину.

В соцмережах з'явилося відео з камер спостереження на автозаправній станції, на якій видно, що ймовірні нападники були вдягнуті в одяг зелено-оливкового кольору. Автомобіль, на якому вони їхали, також був пофарбований в оливковий колір.

Чи нападники – військовослужбовці ЗСУ, інформація перевіряється, їх розшук триває.

"Неважливо, хто та в якому одязі. В якому стані та з якої причини. Виправдання цьому злочину немає і не може бути", – заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Читайте також: У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up