У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання

У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання
Фото: Представництво Уповноваженого ВРУ з прав людини в Хмельницькій області
  • В приміщенні зробили ремонт та встановили сучасні комунікації.

У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання.

Про це повідомили у регіональному представництві Уповноваженого ВРУ з прав людини.

«Задля поліпшення умов несення служби поліцейських та умов тримання затриманих і взятих під варту осіб в ізоляторі тимчасового тримання оновлено усі приміщення установи та замінено застарілі комунікації», йдеться у дописі.

Відео дня

Так, у відомстві кажуть, що установу обладнали сучасною системою відеоспостереження. Це дасть змогу гарантувати захист затриманих від неналежного поводження.

У повідомленні зазначається, що ізолятор обладнаний відеоспостереженням з підсистемою Custody Records. Ця іІнформаційна підсистема, за словами організаторів, є одним із дієвих запобіжників порушень прав затриманих. Її функціонування буде підвищувати рівень довіри громадян до правоохоронців. Тепер система роботи буде автоматизованою та відкритою, вона захищатиме затриманих від незаконних дій поліцейських, а також буде убезпечувати самих правоохоронців від безпідставних звинувачень людей.

Тут також додали, що тепер поліція Хмельницької області має чотири діючих ізолятори тимчасового тримання, які розташовані на території трьох районних управлінь поліції.

.Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Kostia Prytkov

    Це для ухилянтів
  • Lena Bunyak

    Готуємося до виборів?
  • Іван Рудько

    Чиновники будуть сиді у камерах грошіна ремонт яких вони розікрали і жерти гнилу картоплю з капустою які зараз доють ув'язненим бо гроші на харчі вони також розікрали.

keyboard_arrow_up