Секс замість масажу: у Кам’янці закрили бордель, який прикривався елітним салоном

Секс замість масажу: у Кам’янці закрили бордель, який прикривався елітним  салоном
  • Салон еротичного масажу «Grande Royal de la Fleurs» в місті Кам’янець-Подільський закрили поліцейські.
  • Вони стверджують, що замість масажних послуг в закладі займались проституцією.
  • На офіційному сайті салону йдеться про надання БДСМ-послуг. А всі масажі роблять лише чоловікам.  

У Кам’янці-Подільському впродовж кількох місяців діяв елітний салон «Grande Royal de la Fleurs». На сайті салону є інформація про послуги і "товар". Пишуть, що  надають масажні послуги.  

 

В цю середу, 14 червня, працівники місцевого відділу поліції нарешті взялися за бордель. Провели там  обшук і закрили його. Інформацію про це виставила на власній сторінці у Фейсбук інспектор сектору моніторингу кам’янецького міського відділу поліції Руслана Марчук. В дописі зазначено, що в приміщенні закладу надавались сексуальні послуги за грошову винагороду.

Відео дня

- Заклад відкрився в центрі міста буквально 6-7 місяців тому, - розповіла vsim.ua Руслана Марчук. – В салоні працювали лише жінки. Нам відразу почала надходити інформація від свідомих кам’янчан та журналістів про незаконну діяльність в закладі. Але поліції потрібно було трохи часу, аби зібрати докази. Зараз діяльність закладу призупинено. Щодо керівництва та працівників проводяться слідчі дії.

Тож поки поліцейські збирають докази та встановлюють особи відвідувачів елітного салону. Журналісти vsim.ua перевірили чи вказано на офіційному сайті закладу, що він тимчасово не діє. Виявилось, що ні. Навіть більше. Подібних салонів є ще 3 – в Києві, Львові та Івано-Франківську. На сайті зазначено, що масаж роблять лише чоловікам або сімейним парам. Серед послуг - еротичний масаж та БДСМ.

Окремим блоком подано інформацію про масажисток. Всі вони – виключно жінки. На кожну створено своєрідне досьє. В ньому вказано вік, вагу, розмір грудей, колір очей та волосся і види послуг, які може надавати масажистка. Кожна дівчина має власну фотогалерею. На цих світлинах масажистки зображені в білизні, масках чи з інтим-іграшками.

У поліції Кам’янця-Подільського повідомляють, що міру покарання для керівництва та працівниць місцевого салону встановлюватиме суд. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України «Проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією». Поки ж проводиться досудове розслідування.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up