Скандал з п’яними поліцейськими в Старій Синяві: подробиці (ВІДЕО)

Скандал з п’яними поліцейськими в Старій Синяві: подробиці (ВІДЕО)
  • Керівника місцевого відділення поліції Сергія Бондаря оформили за п’яне водіння.
  • Він бив цивільного, який знімав його на телефон.
  • Також він побив свого підлеглого.
  • Дивіться відео з місця події та дізнавайтеся що про це кажуть правоохоронці.

Керівника відділення поліції на Хмельниччині відсторонили від служби через скандал. Його підозрюють в побитті цивільного і поліцейського. При цьому він був п’яним, у формі й на службовому авто. Поки за справу взялося ДБР, ми розповімо вам багато деталей.

Як все було

На годиннику близько 23-ої. Вівторок, 11 липня. У селищі Стара Синява на Хмельниччині тимчасово виконуючий обов’язки начальника місцевого відділення поліції Сергій Бондар зупиняє хлопців на скутері. Нібито за порушення ПДР. Викликав на місце патруль.

На місце прибув і батько одного з хлопців Юрій Кравчук. Він зрозумів, що поліцейський п’яний. Викликав поліцію та почав знімати Сергія Бондаря на відео. Той перебував у службовій формі біля службового автомобіля, на якому той їздив.

Відео дня

Під час спілкування Сергій Бондар не стримав своїх емоцій та вдарив цивільного. Потім намагався розбити ногами його телефон. Потім почав бігати за чоловіком. Зупинити його не могли підлеглі поліцейські, які були на місці.

 

Коли Сергій Бондар бігав за чоловіком, він намагався щось вихопити з району пояса. Наздогнати Юрія Кравчука він ніяк не міг. Останній поміж слів викрикнув “Алкаш, фізо здай”. Так він натякав на погану фізичну форму поліцейського, який до того ж впав під час біганини. При цьому Юрій Кравчук, з його слів, нормально не бігав із 2014 року, коли отримав вогнепальні поранення на Інститутській у Києві. Він є учасником Революції Гідності.

Далі на місце прибула інша поліція - за викликом на стан та дії Сергія Бондаря. Його затримали і одягнули кайданки. Коли це відбувалося, Бондар бився головою об капот автомобіля. Далі його повезли в Летичів. В медзакладі його мали перевірити на вміст алкоголю в крові.

Бондар відмовився проходити огляд. Також він накинувся з кулаками на свого підлеглого. Той хотів зупинити начальника, який намагався піти геть з лікарні. Натомість отримав кілька ударів в лице та в живіт.

П’яним був не тільки Бондар

Юрій Кравчук розповів адвокату ще деякі деталі того вечора. Щодо стану сп’яніння поліцейського, то він, за словами чоловіка, мав різкий запах алкоголю з рота. Також помітний вплив спиртного був на його вимову. Не міг зв’язати речення та погано вимовляв слова.

Виявляється, п’яним був не тільки Бондар. Принаймні, про це повідомив Юрій Кравчук. За його словами, на вміст алкоголю перевірили заступника начальника відділу поліції та ще двох правоохоронців. В першого виявили 0,9 проміле, в інших по 0,4 проміле.

Коли поліцейські почали взнавати у Бондаря з ким і де він пив та в якій кількості, то “дози там просто катастрофічні”. Все це він пив в компанії з вищезгаданими правоохоронцями, яких перевірили на стан сп’яніння.

Реакція поліції та ДБР

“На Хмельниччині за фактом неправомірної поведінки поліцейського призначено службове розслідування. Правоохоронця відсторонено від виконання службових обов’язків, - повідомили на своїй сторінці у Facebook в поліції Хмельницької області.

Також там додали, що на місце події виїжджали працівники управління внутрішньої безпеки і управління головної інспекції та дотримання прав людини ГУНП. Всі зібрані матеріали вони передали до Державного бюро розслідувань, яке буде займатися даною справою.

Додатково начальник обласної поліції Руслан Герасимчук призначив службове розслідування. Його результати теж будуть передані ДБР. 

У ДБР теж відреагували на скандальні події в Старій Синяві. Працівники територіального управління розпочали досудове розслідування за фактом побиття чоловіка та поліцейського. 

Ми будемо стежити за даною справою. Слідкуйте з оновленнями на vsim.ua

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (55)
  • Anatoliy Slobodian

    ПОЛІЦАЇ ВОНИ ТВЕРЕЗІ ДУРНІ. ХТО МАЄ РОЗУМ, ТОГО З РУКАМИ, НОГАМИ БЕРУТЬ У КОМЕРЦІЙНІ СТРУКТУРИ. В ПОЛІЦІЇ ПРАЦЮЮТЬ ТУПИЙ І ЩЕ ТУПІШИЙ. ГОЛОВОРІЗІВ З БЕРКУТУ ПЕРЕЙМЕНУВАЛИ КОРДОМ І ТО ВСІ ЗМІНИ, ЩО НАЗВУ НА ШИВРОНАХ ПОМІНЯЛИ.
  • Оксана Бондарчук

    Тварі наглі,кончені.Жаль що всеодно відкупиться.Залишається тільки сподіватись,якщо не земний суд,то небесний покарає так,що мало не покажеться!!!
  • Олег Бойко

    Все буде в нього добре!!!!! Ще не за такі гріхи відкуплялись.
  • Валерій Світельський

    Ну шкрабнув чоловік лишку.
    Адже славна дата була.
    В цей час і день славні передові бійці фірера вуйка Адольфа з'явились у Синяві.
    Під  ''Еріку'' Едельмана вони швидко зібрали мітинг, розповіли по свої подвиги , попили молочка, що принесли небайдужі люди, і подалися на Нову Синявку.
    А ми з вами навіть і не згадали тієї доленосної події.

keyboard_arrow_up