Судитимуть рекетирів з Хмельниччини, які вимагали неіснуючий борг та погрожували розправою

Судитимуть рекетирів з Хмельниччини, які вимагали неіснуючий борг та погрожували розправою
  • Двоє чоловіків вимагали у мешканця Кам’янця 20 тисяч гривень. 
  • Вони пошкодили автомобіль потерпілого, погрожували йому та рідним розправою.

Все це сталося у вересні минулого року, в Кам’янці. Двоє чоловіків, яким 31 та 34 роки, вимагали в місцевого мешканця неіснуючий борг. Він складав 20 тисяч гривень. Згодом зловмисники збільшили цю суму ще на 6 тисяч. 

Поліцейські встановили, що рекетири вдавалися до психологічного тиску на чоловіка. Вони відправляли йому повідомлення із погрозами розправитися із ним та його рідними. Згодом ті прокололи потерпілому шини автівки, розбили в ній вікна, облили авто зеленкою й залишили біля неї “коктейль Молотова”. 

“Після переказу вищезазначеної суми на банківську картку одного з фігурантів працівники поліції та прокуратури, за фізичної підтримки бійців спецпідрозділу КОРД, затримали вимагачів. За місцем їхнього мешкання та у їхніх автомобілях проведено санкціоновані обшуки”, - повідомляє ГУНП в Хмельницькій області.

Відео дня

Слідчі вже завершили досудове розслідування за частиною 2 статті 189 (Вимагання) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю) ККУ. Обвинувальний акт скеровано до суду. Підозрюваним може загрожувати від 3 до 7 років ув’язнення.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Дмитро Якимець

    ЗА ПРОСТО ТАК НІХТО НІЯКИХ БОРГІВ НЕ ПРИДУМАЄ ЯКБИ ТАК МОЖНА БУЛО ТО ТАК ДО ЛЮБОГО МОЖНА ПІДІЙТИ І СКАЗАТИ ТИ НАМ ДОЛЖЕН.ТВАРИНА ПОЗИЧИЛА  І НЕ ВІДДАВАЛА І ТЕПЕР ЩЕ ЧЕРЕЗ БОРЖНИКА КУЧА ПРОБЛЕМ

    Artur Novak reply Дмитро Якимець

    Дмитро Якимець за ра таких багато...
  • Сергій Шобутинський

    Сумніваюся, що не існуючий
  • Straytolik StrayTolik

    От бизнес
  • Олег Миколайчук

    Можливо долг висів

keyboard_arrow_up