“Світить” довічне: затримали вбивцю 37-річної продавчині, яку знайшли біля кладовища

“Світить” довічне:  затримали вбивцю 37-річної продавчині, яку знайшли біля кладовища
  • Тіло 37-річної жінки знайшли біля старого кладовища у Кам’янці-Подільському.
  • Щодня до розкриття злочину долучали близько 150 поліцейських.
  • Хто виявився вбивцею продавчині місцевого магазину?

Моторошне вбивство трапилось у Кам’янці-Подільському 27 жовтня. Мертву 37-річну жительку села Зіньківці знайшли на стежці біля старого міського кладовища. Там близько п’ятої ранку її тіло побачила мама і зателефонувала до поліції.

Як зазначають у секторі комунікації поліції Хмельницької області, впродовж тижня правоохоронці провели масштабну роботу - опитали близько 600 людей і опрацювали відео зі ста камер спостереження. Всього до розкриття злочину щодня залучались 150 поліцейських. В результаті - виокремили пів сотні підозрюваних. В поле зору потрапили підоблікові і ті особи, які раніше вчиняли подібні злочини. Призначили і ряд експертиз. Зокрема, експертиза біологічних зразків і підтвердила причетність одного з підозрюваних до вбивства. 

Це був 38-річний місцевий житель. За інформацією поліції, чоловіка у 2005 році судили за вбивство власної дружини. Лише у 2019 році він звільнився із місць позбавлення волі. До слова, у скоєному чоловік зізнався.

Відео дня

Йому вже оголосили про підозру за статтею "Умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство, поєднане зі зґвалтуванням або сексуальним насильством".  За скоєне йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.


 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мари Кукушкина

    Почему таких не уничтожают,только бюджетные деньги на них переводят!

keyboard_arrow_up