У Дунаївцях вбили громадянина Туреччини. Підозрюють 23-річну дівчину

У Дунаївцях вбили громадянина Туреччини. Підозрюють 23-річну дівчину
Тут і далі — фото сектору комунікації ГУ НП у Хмельницькій області
  • Тіло чоловіка з двома десятками ножових поранень знайшли на автостоянці вчора, 15 лютого.

  • Упродовж дня поліцейським вдалося затримати підозрювану в злочині.

  • Нею виявилася 23-річна мешканка Кам’янець-Подільського району.

На автостоянці у Дунаївцях знайшли тіло людини з численними ножовими пораненнями. Про це сьогодні, 16 лютого, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області. 46-річного чоловіка виявили близько 00:20 вчора, 15 лютого. На його тілі було 20 ран від ножа — на голові, шиї та тулубі. Причина смерті чоловіка — втрата крові, адже один з ударів ножем зачепив артерію. Поранень загиблому завдали у його вантажівці «IVECO». Він встиг вийти з неї, але на шляху до посту охорони помер. Повідомляється, що чоловік був громадянином Туреччини.

Як повідомляє сектор комунікації поліції, підозрювану в скоєнні злочину вдалося затримати того ж дня, 15 лютого, Кам’янці-Подільському. 23-річна знайома загиблого зізналася у вбивстві. Разом зі своєю жертвою вона приїхала на автостоянку близько 23:00 14 лютого. Жінка розповіла, що вбила знайомого під час раптового конфлікту, а ніж знайшла у салоні автомобіля.

Жінці вже оголосили про підозру в умисному вбивстві, яке передбачене частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Відео дня

Слідкуйте за найсвіжішими новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Zaed EL

    Яке вбивство самозахист.
  • Zaed EL

    Дівчині хорошого адвоката і Вона на волі.Турок скотина знущався.Наша доблеса поліція обікрала машину і турка спишуть на дівчину герої.А що було розкривати паспорт залишила в машині з одягом.Менти отримають ордена за розкритя року.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up